Vuoden nuori johtaja. Finalistit valittu! 2019-11-13

Viimeisimmät uutiset

vuoden nuori johtaja

Suomessa on siis tilausta sek√§ nuorille johtajille ett√§ uudenlaisille johtamisen esikuville. En ole koskaan ollut j√§rjestelm√§llinen uranrakentaja, vaan tehnyt asioita intuitiolla ja suurella syd√§mell√§. Esittelyss√§ Vuoden Nuori Johtaja ‚ÄĒtiimi! He arvostavat asennetutkimusten perusteella aikaisempia sukupolvia enemm√§n vapaa-aikaa ja harrastuksiaan. Kesko oli sit√§ ennen vahvistanut kaupat Suomen L√§hikauppojen ostosta ja alettiin muodostaa johtamismallia, josta ei ollut ennest√§√§n n√§ytt√∂√§, tulisiko se onnistumaan. Tavoitteenamme on asiakasyritystemme tuottavuuden ja hyvinvoinnin samanaikainen kasvu. Oma johtamiseni nojaa vahvasti ihmisten kohtaamiseen, kuuntelemiseen ja auttamiseen. Haluan tehd√§ kaikkeni, jotta pienipalkkaista ty√∂t√§ tekevi√§ osattaisiin arvostaa.

Next

Suomen Nuorkauppakamarit

vuoden nuori johtaja

Monikauppamallin kauppiaiksi valittiin henkilöt, jotka taustansa, psykologisten testien ja henkilöhaastatteluin profiloituivat tehtävään parhaiten. Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vuosittaisen kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina. Vuoden nuori johtaja on vuosittain järjestettävä kilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina. Hienoa että näitä asioita arvostetaan myös tämän kisan osalta. Tilaisuudessa olivat mukana myös kilpailun suojelija Timo Ritakallio ja viime vuoden voittaja Miika Mäkitalo, M-Files Oy. Vuoden Nuorella Johtajalla on toki elämää myös työn ulkopuolella. Vuonna 2009 palkittu Mikko Wirén on palkittu Vuoden Nuori Menestyjä palkinnolla ja sen kansainvälisellä tunnustuksella The Young Outstanding Person of the World vuonna 2010 Japanissa.

Next

Vuoden nuori johtaja

vuoden nuori johtaja

Tuottava idea Tuottava Idea -kilpailu kertoo uusista innovaatioista sekä yrityksistä niiden tekijöinä. Kai olen siitä elävä esimerkki, ettei perheen asettaminen etusijalle ole myöskään este uralla etenemiselle. . Se ei välttämättä tule luonnostaan työntekijältä vaan tarvitaan taustalle vahvaa johtajuutta. Nykymaailmassa, jossa kaikki voidaan kopioida ainut keino yritysten oikeasti erottautua on kultuuri.

Next

Piia Vähäsalo on Vuoden nuori johtaja

vuoden nuori johtaja

Kansallinen kilpailup√§√§llikk√∂ Susanna Issakainen Moi! On jaettava vastuuta ja luotettava alaisiin. Hyv√§n johtamisen tarve ei katoa tulevaisuudessakaan, mutta itsens√§ johtaminen korostuu, sanoo Vuoden nuori johtaja -kilpailun suojelijana toiminut Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio. Johtajuudesta unelmoivalle nuorelle J√§rvisell√§ on kolme neuvoa. Perinteist√§ uralla etenemist√§ ei v√§ltt√§m√§tt√§ pidet√§ riitt√§v√§n palkitsevana. Yhdestoista voittaja luo avointa keskustelukulttuuria Laura J√§rvinen Sitowise Oy:st√§ on onnistunut kasvattamaan esimiesvuosiensa aikana uutta liiketoimintaa ja palveluita asiakkaiden tarpeisiin sek√§ tuomaan alalle uusia, jo esimiehiksikin kohonneita tulevaisuuden tekij√∂it√§. Julkisuudessa ovat kuitenkin eniten esill√§ v√§istyvien sukupolvien edustajat, mik√§ n√§kyi muun muassa Suomen Nuorkauppakamarit ry:n tekem√§ss√§ johtajuustutkimuksessa ‚ÄĒ suomalaisten ihailemia johtajia ovat Kirsti Paakkanen, Jorma Ollila ja v√§nrikki Koskela.

Next

Laura Järvinen on Vuoden Nuori Johtaja

vuoden nuori johtaja

Kilpailun tuomaristossa toimivat Anne Koivusaari Experis , Katri Markkanen Suomen Ekonomit , Matti Torkkeli Lean5 Europe Oy , Janne Ojalehto Restel. Valtakunnallisesti hän on johtanut Pelastuslaitosten kumppanuushanketta. . Juuriharja tarjoaa myös kilpailun viidelle kärkiehdokkaalle -arvioinnin ja tunnin palautekeskustelun. Piia Vähäsalo on Vuoden nuori johtaja Piia Vähäsalo työskentelee Jokilaaksojen pelastuslaitoksessa pelastusjohtajana. Tuomariston puheenjohtajana toimi Susa Närhi ja sihteerinä Sanna Heino Suomen Nuorkauppakamarit ry:stä.

Next

Finalistit valittu!

vuoden nuori johtaja

T√§st√§ esimerkkin√§ viime vuoden voittaja Mikko Wir√©n on palkittu lis√§ksi ty√∂st√§√§n maailmanlaajuisella tunnustuksella The Young Outstanding Person of the World viime kuussa Japanissa. Kokeile rajoja, luota muiden tekemisiin ja etsi oma intohimosi, Laura J√§rvinen sanoo. Hyv√§ esimies tunnistaa ajoissa, kenell√§ on halua ja kyky√§ vastuullisempiin teht√§viin ja ryhtyy tukemaan tulevaisuuden tekij√∂it√§ kasvuprosessissa, on heill√§ sitten kiinnostusta kasvaa asiantuntijaksi, esimieheksi tai johtajaksi. Niiden aikana h√§n on onnistunut kasvattamaan uutta liiketoimintaa ja palveluita asiakkaiden tarpeisiin sek√§ tuomaan alalle uusia, jo itsekin esimiehiksikin kohonneita tulevaisuuden tekij√∂it√§. Esittelyss√§ Vuoden Nuori Johtaja ‚ÄĒtiimi! Nuorkauppakamarin kansainv√§lisi√§ j√§seni√§ ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Kofi Annan, Jacques Chirac ja Al Gore.

Next

TOP5 esittäytyy!

vuoden nuori johtaja

Urapolku ei ole ehkä yhtä selkeä kuin lääketieteessä, mutta tekniikkaa opiskelemalla valmiudet omaksua uusia asioita ja suuntautua itseä kiinnostavalle alalle ovatkin sitten loputtomat. Suomessa toimii yli 70 paikallista nuorkauppakamaria ja varsinaisia jäseniä on noin 2 500. Omasta mielestäni johtajan tärkeimmät taidot ovat kyky innostaa muita ja kantaa vastuu, jonka seurauksena tiimi valitsee keskuudestaan johtajan. Ehdokkaiden tuli olla alle 40-vuotiaita. Kokemuksemme ja tutkimusten tuloksena olemme havainneet, että nopeimmin kasvavat yritykset järjestävät kyvykkyytensä seitsemän eri kasvuajurin mukaan tukemaan kasvustrategiaansa. Tuomariston puheenjohtajana toimi Susa Närhi ja sihteerinä Sanna Heino Suomen Nuorkauppakamarit ry:stä. Järvinen onnistunut kasvattamaan esimiesvuosiensa aikana uutta liiketoimintaa ja palveluita asiakkaiden tarpeisiin sekä tuomaan alalle uusia, jo esimiehiksikin kohonneita tulevaisuuden tekijöitä.

Next

Suomen Nuorkauppakamarit

vuoden nuori johtaja

On mukavaa saada positiivista palautetta hyvin tehdystä työstä, Laura sanoo tyytyväisenä. Hän on toiminnallaan pystynyt vaikuttamaan sekä valtakunnallisen pelastuslaitosorganisaation rakentumiseen että oman alueensa pelastuslaitoksen syntyyn ennakkoluulottomana uusien toimintamuotojen kehittäjänä ja uskottavana palveluntuottajana. Historian yhdestoista voittaja palkittiin maanantaina 11. Johtajaksi onkin vaikea kasvaa, jos siihen ei organisaatiossa saa riittävästi tukea. Vuonna 2007 ensi kertaa järjestetty vuoden nuori johtaja -kilpailu pyrkiikin kannustamaan nuoria johtotehtäviin identifioimalla ja nostamalla esiin uuden sukupolven huippujohtajia. Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun tuomaristossa toimivat Anne Koivusaari Experis , Katri Markkanen Suomen Ekonomit , Matti Torkkeli Lean5 Europe Oy , Janne Ojalehto Restel. Päivä johtajana Päivä johtajana -tempauksissa johtajat ottavat nuoria mukaansa seuraamaan yhtä tavallista johtajan työpäivää.

Next

Voittajien palkinnot

vuoden nuori johtaja

Mie olen ollut jo pikkutyt√∂st√§ l√§htien varma, ett√§ miusta tulee isona johtaja. H√§n muistuttaa, ett√§ kilpailussa nostettiin esiin yhdeks√§n k√§rkiehdokasta ja jo heid√§n joukkoonsa p√§√§seminen on hienoa. Alue A, Etel√§-Suomi: aluekilpailup√§√§llikk√∂ Jaakko Leskinen Morjensta kaikille! Aika kohdilleen tuli asetettua tavoitteet ‚ÄĒ onneksi tavoite on sellainen, jossa ei ole koskaan valmis, vaikka sen tavallaan on jo saavuttanutkin. En olisi todenn√§k√∂isesti koskaan itse hakeutunut johtajakilpailuun omasta aloitteesta. Olen koko urani pyrkinyt toimimaan tiimeilleni esikuvana ja johtamaan heit√§ esimerkill√§ k√§skytt√§misen sijaan. Eik√§ johtaminen ole yksin√§ist√§ hommaa, kuten moni kuvittelee. Me kysymme viime k√§dess√§ monelta yksin√§iselt√§ henkil√∂lt√§ kaupassa, mit√§ sinulle kuuluu? Pekka valikoitui teht√§v√§√§n asiantuntemuksensa kautta: h√§nell√§ on kokemusta monista erilaisista johtamisen osa-alueista ja tilanteista ja h√§n tuo asiantuntemuksensa napakasti ja selke√§sti esille.

Next