Vg sport i dag. Boksing: Amatørboksing i dag 2020-01-10

VG Nett sportsbloggen

vg sport i dag

Det er tre klassespillere, som ville fått plass på mange andre landslag i Europa. Så langt i karrieren har Hans Erik Ødegaard styrt sønnens fotballoppvekst med imponerende kløkt, dessuten viser Martin Ødegaard en generell modenhet som ikke skal undervurderes som en del av talentet. På snaut tre sesonger har skotten tatt Villa til 15. Mange mener Everton nå spiller «Wigan-fotball» under Martinez han var manager der før han kom til Everton , og med Wigan-fotball menes «mange pasninger og pent å se på, men impotente der kampene avgjøres, innenfor begge 16-meterne. Sju mann startet 30 kamper eller flere, mens fire mann til nådde 30 kamper hvis vi tar med innbytterne. Det vil være overraskende om en sprukken menisk ordner seg i løpet av en uke.

Next

VG Nett sportsbloggen

vg sport i dag

Det som alltid har overrasket meg når fotballspillere velger klubb, er hvor mye de tenker klubb og ikke på hvem som leder klubben. Steven Gerrard hadde det meste. Basel fikk en meget enkel jobb med å plukke fra hverandre et stillestående hjemmelag, og uten sine hardtarbeidende og løpssterke offensive spillere fra i fjor blir også Liverpools defensive mangler mer synlige. Safari gikk i bakken, Markovic i garderoben. Det hvilte en tomhetsfølelse over hele Anfield, som om folk innså at dette laget ikke er bra nok. De få gangene jeg har truffet ham siden, spesielt i forbindelse med mesterskap, har Steven Gerrard alltid virket som en fornuftig og hyggelig mann, som bare elsket fotballen sin. Spillere har kommet og reist igjen — Gerrard har bare gått og gått.

Next

Vinter

vg sport i dag

Tre mann har startet 11 kamper Azpilicueta, Oscar og Diego Costa , mens ellevtemann, Willian, har startet åtte kamper og kommet inn i fire. For en hver storklubb som ser et stortalent, ønsker seg spilleren. Martin Ødegaard skal bli 17, han skal bli 18, han skal bli 19, han skal bli skadet han også. Omar Elabdellaoue 23 har virkelig utviklet seg, har spilt seg til fast plass på høyrebacken hos Champions League-spillende Olympiakos, og er en viktig bidragsyter på Høgmos norske landslag. Det forteller kanskje at fotballspillere som vinner, bare vil spille mer, og ikke så lett blir skadet heller? Scouseren Gerrard kom inn for Rennebus Heggem i det 89. For i klubben har hun vært best.

Next

Vinter

vg sport i dag

Jeg ser at mange mener Steven Gerrard er tidenes Liverpoolspiller. Nå skal det selvsagt sies at Chelsea har vært heldige med skadesituasjonen. . Fordi ingen vet hva som skjer om et halvt år, et år. For mange spillere vil Ajax være et naturlig stoppested.

Next

VM i friidrett 2019

vg sport i dag

Men han er fortsatt et talent. Det er grunnen til at Martin Ødegaard i disse dager trener med favorittklubben Liverpool, rett før han fyller 16 år. Der må jeg si meg kraftig uenig. Vi var i finalen i 2005 og 2007. Begge fikk strålende karrierer, både for Liverpool og England. Steve Heighway 1970-81 Ving, lynrask. Ekspertisen i Danmark skjønner ikke helt at Grimsbø er blitt valgt foran Sando.

Next

VG Nett sportsbloggen

vg sport i dag

Og alle gutters drøm er — innerst inne — å spille for favorittklubben. Ironisk nok krysset Heggem og Gerrards veier på flere måter. De står med tre ligamål på de siste 12 kampene, og siste seier kom for tre måneder siden 7. Og det kan faktisk være rett klubb for han også. Everton hadde en god spillerstall på plass, og alle tippet laget blant de seks-sju beste denne sesongen også. Kanskje har familien bare ventet på 16-årsdagen, selv om det har vært sagt at ingenting vil skje før på nyåret. Etienne i kvartfinalen i Serievinnercupen i 1977, og da jeg snakket med ham på The Racquet Club i Liverpool i går fortalte han hvor utrolig mye det målet har betydd for livet hans, om hvorfor Anfield er et så spesielt sted når det er store europacupkvelder, om at han følte seg urettferdig behandlet av Liverpool, om hvordan Ole Gunnar Solskjærs suksess i Manchester United plasserte ham på fotballkartet igjen — og om konas plutselige dødsfall for snart fire år siden og veldedighetsarbeidet han og barna gjør.

Next

Sport i dag: Vi anbefaler Billard: Snooker

vg sport i dag

Basel kunne fort ledet med mer enn ett mål ved pause. Jostein Overvik Det betyr ikke at Silje Solberg 59 landskamper ikke kan gjøre jobben. Jålete fotballspillere har aldri vært min tekopp. Liverpool skal tilbake på skolebenken. Jeg er helt sikker på at Martin Ødegaard ikke hadde vært i Liverpool nå hvis Roy Hodgson, for eksempel, hadde vært manager der. Han er i særklasse den største stjernen, og den beste spilleren, i den øverste delen av Vest-Europa. Sjansen var størst forrige sesong.

Next

VM i friidrett 2019

vg sport i dag

Aston Villa virker som en klubb i identitetskrise. Dessverre er det lite som tyder på at Kari Aalvik Grimsbø rekker å komme tilbake i mesterskapet. Han er konfrontert med at Real Madrid-manager Carlo Ancelotti skal ha uttalt at Basel er klart bedre enn Liverpool akkurat nå. Dalglish scoret mål som få, men først og fremst gjorde han lagkameratene bedre. Det viser seg også at boksere som slår mye kombinasjoner ikke får uttelling for det heller fordi dommerne ikke rekker å trykke nok ganger for å få slagserien registrert.

Next