Vaihtoplus. Vaihtoautot 2020-01-13

Vaihtoautot

vaihtoplus

Autologistiikkakeskukset ovat Hangossa, Turussa ja Paldiskissa Viro. Merkkeinä Ruotsissa ovat Mercedes-Benz henkilö- ja hyötyajoneuvot sekä Nissan. Emoyhtiö muine merkkiedustuksineen jatkoi toimintaansa Vantaan. Käytettyihin autoihin erikoistunut Vaihtoplus ja kaikille merkeille huoltoa tarjoava Huoltoplus—ketju ovat myös osa Vehon verkostoa. Veho Henkilöautojen liiketoimintaan kuuluu maahantuonti, markkinointi sekä jälleenmyynti. Se on Citroënin maahantuoja ja lisäksi Tallinassa myös Hondan jälleenmyyjä.

Next

Vaihtoautot Vantaa

vaihtoplus

Veho Vauriokorjaamot ovat Helsingissä ssa ja Espoossa. Vasta vuonna 1951 Suomeen tuotiin ensimmäiset uudet Mercedes-Benz -henkilöautot toisen maailmansodan jälkeen. Meiltä saat myös rahoituksen myös rahoituksen uuteen autoosi. Perheyritys, 2010, nro 2, s. Satojen autojen valikoimasta löydät suosikkimerkkisi helposti ja ajat varmasti. Voit tarkentaa hakuasi joukolla muita toiveita ja löydät vaivattomasti juuri itsellesi sopivan vaihtoauton.

Next

Veho

vaihtoplus

Hyvin alkanut toiminta keskeytyi sytyttyä ja pääsi jatkumaan vuonna 1945 autojen varaosien tuonnilla. Maan Auto Oy Maan Auto vastasi Peugeotin maahantuontitoiminnoista Suomessa toukokuuhun 2017 saakka, kunnes Peugeotin maahantuonti siirtyi. Veho Autotalot toimii konsernin maahantuomien merkkien lisäksi , ja jälleenmyyjänä. Palvelemme sinua liikkeissämme Vantaalla ja Tampereella. Auto-Bon Oy Ab Auto-Bon Oy maahantoi Citroënia vuodesta 1981.

Next

Veho

vaihtoplus

Maan Autossa työskenteli 67 ihmistä. Assistor Oy Ab Assistor on auto- ja varaosalogistiikkapalveluita tarjoava yritys, joka on Veho Oy Ab:n tytäryhtiö. Veho Oy Ab osakeyhtiö Perustettu 1939 Juha Ruotsalainen 1. Nykyään Veho-konserni on liikevaihdolla mitattuna suurimpia autoalan yrityksiä, joka Mercedeksen lisäksi toimii maahantuojana. Se on Suomen johtava autojen maahantuontikunnostuksia ja autologistiikkaa hoitava yritys, Assistorin kautta toimitetaan ajoneuvoja sekä Suomen että Baltian maiden markkinoille. Etsi haluamaasi autoa painamalla Hakuehdot-painiketta ja valitsemalla mieleisesi merkin.

Next

Vaihtoplus

vaihtoplus

Omia toimipisteitä on kaksitoista, jotka toimivat kuudella eri paikkakunnalla Suomessa. Sixt tuottaa autonvuokrauspalvelut myös Veho Autotaloissa ja sen huoltokorjaamoissa. Auto-Bon Oy oli Vehon itsenäinen tytäryhtiö, kunnes se myytiin toukokuussa 2017. Veho Baltian maissa Veho-konserni toimii Citroënin maahantuojana myös Baltian maissa ja omia jälleenmyyntiliikkeitä täydentää Citroënin agenttiverkosto. Etsi sinua kiinnostava auto ja ota yhteyttä.

Next

Veho

vaihtoplus

Jälleenmyynnistä vastaavat Veho-liikkeet sekä itsenäiset jälleenmyyjät. Vaihtoplus on vaihtoautoihin erikoistunut viiden liikkeen ja verkkokaupan ketju. Veho-ketjuun kuuluvat Helsingissä Veho Herttoniemi, Veho , Veho ja Veho Mercedes-Benz Airport sekä Veho , Veho Turku ja Veho. Moisala: Auto Suomessa: auton kaupan, käytön ja korjaamotoiminnan historia vuoteen 1983, s. Veho-liikkeet toimivat Suomessa Mercedes-Benzin ja Citroënin henkilö- ja pakettiautojen jälleenmyyjänä.

Next

Vaihtoplus

vaihtoplus

Helsinki: Autoalan Keskusliitto ry ja Autotuojat ry, 1983. Sixt-autonvuokraus sekä pääkaupunkiseudun erilliset vauriokorjaamot täydentävät palveluja. Historiaa Ennen Vehon perustamista Mercedes-Benzin maahantuojana Suomessa oli toiminut autoliike, joka edusti myös autoja. Jos haluat tulevan autosi olevan säännöllisesti huollettu, hyvin varusteltu ja vähän ajettu, olet oikeassa paikassa. Vuonna 1982 Vehon liikevaihto oli 1,17 miljardia markkaa ja sen palveluksessa oli 1 201 työntekijää.

Next

Vaihtoautot

vaihtoplus

Lisäksi Veholla on vahva asema autojen vähittäiskaupassa. Varaosalogistiikkakeskukset sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla. Pääkaupunkiseudulla Veho-liikkeitä on neljä, ja lisäksi Veho-liikkeitä on Tampereella, Turussa ja Oulussa. Vaihtoplussan omalla Youtube-kanavlla katsot videoita myynnissä olevista autoista ja käytetyn auton ostajaa kiinnostavista koeajoista sekä video-oppaita. Vehon pääkonttori siirtyi vuonna 1957 Helsingin rakennettuun. Auton vuosisata: Mobilia-vuosikirja 1999, s. Veho Oy Ab on alun perin vuonna 1939 maahantuontia varten perustettu yritys.

Next

Vaihtoautot Vantaa

vaihtoplus

Japanilaisen Hondan tuonti siirtyi Veholle vuonna 1976. Nykyään konsernilla on useita päämiehiä ja sen liiketoiminta koostuu sekä henkilöautojen että hyötyajoneuvojen maahantuonnista, vähittäismyynnistä ja huoltotoiminnasta niihin liittyvine palveluineen. Liiketoimintayksiköt ja tytäryhtiöt Veho Autotalot Henkilöautojen vähittäiskauppa muodostuu Veho-liikkeistä, Veho Vauriokorjaamoista ja Vaihtoplus-liikkeistä. Näiden lisäksi liikkeissä myydään ja huolletaan Honda-, Ford- ja Škoda-autoja. Toimipisteitä Vaihtoplus-ketjulla on Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Vantaan Koivuhaassa.

Next

Vaihtoplus

vaihtoplus

. Tämän jälkeen Auto-Bon jatkoi vielä lyhyen aikaa Amer-yhtymän osana, kunnes vuoden 1996 lopulla Oy Veho Ab osti Citroënin maahantuonti- ja vähittäismyyntitoiminnot. Vehon hallituksen ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin pääjohtaja , joka toimi tehtävässä vuoteen 1949 saakka. Veho Hyötyajoneuvoilla on oma, maan kattava huolto ja korjaamoverkosto, joka toimii myös valtuutettuna Renault- ja Sisu-kuorma-autojen huoltoedustajana 15 paikkakunnalla. Vaihtoplus Vaihtoplus on vaihtoautomyyntiin erikoistunut ketju jonka erikoisalaan kuuluvat käytetyt ajoneuvot ja niiden huoltotoiminnot. Vuonna 1992 yhtiölle valmistuivat omat toimitilat Koivuhakaan.

Next