Tupakansytytin adapteri. Laturit, kaapelit ja adapterit puhelimelle 2019-11-14

Tupakansytytin adapteri verkkovirta

tupakansytytin adapteri

Pistoke on hieman kohlo suuri. Minijääkaappi Haluaisitko jääkaapin mahdollisimman lähelle? Adapteri toi kokeiltaessa niin kuin pitääkin. Olen etsinyt pienikokoista ja näppärää ja tilaillut useita erilaisia. Laite jätettävä penkin väliin tms. Jos sinulla on joku tupakansytytin adapteri, niin varmista myös että se on. Autonavigaattori on aina kytkettynä, puhelimen laturi silloin tällöin. Hyvä tietää tilatessasi tuotteita e-villen Kiinan Keskusvarastolta: Toimitusaika on 1-3 viikkoa.

Next

IKH

tupakansytytin adapteri

Piti aina etsiä asento, jossa laite toimi. Kaleo - Espoo, Finland - 09. Lue lisää tullauksesta Entäpä toimitus, uskaltaako e-villen Kiinan Keskusvarastolta tilata? Hintaansa nähden ihan mainio tuiote. Sain uuden jakajan käyttöön ja olin tyytyväinen. Lähetä tuote meille Mäntsälään myyntikuntoisena ja saat rahat takaisin.

Next

Tupakansytytin adapteri verkkovirta

tupakansytytin adapteri

Ihan ehdoton hankinta työautoon jossa piti saada virtaa iphonelle, työluurille, älykapulalle ja nakkivaattorille. Ne muuttavat kaikki jännitettä siten, että voit käyttää sähkölaitteita joko seinäpistorasian tai auton 12 V -liitännän kautta. Tämän näppärän laitteen avulla saat lisää virtapistokkeita autoon ja kaikki voivat ladata akkua tai käyttää vapaata virtapistoketta muuhun tarkoitukseen. Minulla tupakansytytinpistoke hajosi osiin noin kuukauden käytön jälkeen. Usb-paikka lisänä helpottaa puhelimien latausta. Kesti alle viikon ennenkuin poksahti.

Next

PurePower Tupakansytytin

tupakansytytin adapteri

Täältä löydät myös verkkolaturit kylmälaukuille. Ainoa miiinus tuotteessa on, että antaa ulos vain pienen virran, joten ei riitä kaikille 12V laitteille. Usb-portti toimii molemmilla jännitteillä antaen ulos 5 V ja max. Tupakansytyttimen jakajan avulla voit käyttää samanaikaisesti esim. Takuukorjauspisteemme sijaitsee e-villen Suomi-varaston yhteydessä Mäntsälässä.

Next

Airam verkkovirta adapteri 230V

tupakansytytin adapteri

Ehkä joku kiinnitysmekanismi olisi kiva kun en luota teippiin, kenties pienet ruuvinreikäsiivekkeet päätyihin? Heikko laatu, joskin halpa hintakin. Mikäli muutat mielesi, ei hätää. Ei ollut kylläkään kallis, mutta pitäisiköhän palauttaa? Toimii myös 12V jännitteellä mukana tupakansytytin-johto. Toimii kuten pitääkin ja oli pakko tilata myös omaan autoon kun halvalla sain. Tuote on ennakkomyynnissä, huomioi poikkeuksellinen toimitusaika. Ei mitään yllättävää ole käytössä havainnut, toimii niinkuin olen olettanut toimivan, jakaa virran useammalle laitteelle. Teet automatkoista mukavamman myös perheen pienimmille.

Next

PurePower Tupakansytytin

tupakansytytin adapteri

Tämä pieni ja kätevä adapteri muuntaa 12V laitteen verkkovirtaan sopivaksi. Muutaman kerran joutunut painamaan liittimen uudelleen pohjaan. Laite toimii, mutta ainoaksi miinukseksi laittaisin laitteen virtajohdon, joka on aavistuksen liian lyhyt. Halpa Tupakansytytin Adapterit adapterit kanssa alennettuun hintaan ja toimitus! Kaikilla tuotteilla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus, sekä suomalainen takuu! Kesti alle viikon ennenkuin poksahti. Käytettävyys ei toki voisi tällaisessa laitteessa olla parempi.

Next

Tupakansytytin adapteri verkkovirta

tupakansytytin adapteri

Tämäkin oli pettymys, eikä täyttänyt täysin odotuksiani. Kesti alle viikon ennenkuin poksahti. Jakajassa on valo, joka auttaa varmistamaan toiminnan. Skoda Octavien mukitelineessä etupenkkien väilissä käytin jakajaa, johon se sopii hyvin. Tämä on jämäkkä ja toiminut jo jonkun kuukauden ajan hienosti. Takuu: 3 kuukauden suomalainen takuu.

Next

ML Caravan

tupakansytytin adapteri

Entiseen tapaan liitin kylmälaukun pistokkeen jakajaan. Testasin, että suoraan auton pistokkeeseen liitettynä kylmälaukku toimi. Omalle kohdalle sattunut tuote oli hieman ruosteessa ruuvvien kohdalta, mutta se ei onneksi vaikuta käytettävyyteen. Kesti alle viikon ennenkuin poksahti. Tämän näppärän laitteen avulla saat lisää virtapistokkeita autoon ja kaikki voivat ladata akkua tai käyttää vapaata virtapistoketta muuhun tarkoitukseen.

Next