Thansen strømmen. El 2019-11-18

Batterilader CTEK Multi MXS 7.0A

Thansen strømmen

Erfaring: Cykler fra T-Hansen og Biltema er noget lort hvis du skal bruge den til daglig pendling, vi taler om 7-8000km om året! Batteritest: Tjekker batteriets spænding og forbindelser og sikrer, at batteriet er i god stand, før ladning påbegyndes. Alt sammen nemt og enkelt via mobil. Som daglig pendler er man nød til af ofre lidt mere på en elcykel. Det er også blandt de mest langtidsholdbare, og kan iflg. Jeg bor i Århus, og har opsøgt de stejleste stigninger jeg kunne finde, og dem har den klaret som en leg. Jeg regner ikke med at det er controllerboksen der er problemet, da det som sagt er al strøm der pludselig afbrydes, men er ikke sikker? Mange begår den fejl at købe en af de billige elcykler.

Next

Batterivagt, 12V

Thansen strømmen

Dog er det ikke noget problem at cykle uden assistance. Kan også lade 4-cellet 12. Vedligeholdelsesladning - impuls Under vedligeholdelsesladning varierer ladningen mellem 80% og 100%. Efter turen var batteriet var fuldt opladet efter 3 timer og 45 minutter. Det handler jo ikke bare om at lange så meget over disken som muligt, nej, men der imod og ko mme kunden imøde og give ham en god oplevelse, en oplevelse er 40 procent af et god salg!!!! Vi matcher enhver pris fra alle danske udbydere.

Next

Strøm udfald på Thansen EL cykel

Thansen strømmen

Jeg handler forsat i thansen, og jeg syntes det levere en god service! Til slut vil jeg lige sige, at jeg kun har været i en T. Efter turen var batteriet var fuldt opladet efter 3 timer og 45 minutter. Men som nævnt vil de ikke give sig andet med denne ombytning, selvom de klart har lovet en pasningsgaranti, købeloven siger klart at man har 2 mdr. Periodisk går strømmen helt på cyklen. Batterivagten placeres i cigartænderen før 12V-produktet tilsluttes.

Next

Strøm udfald på Thansen EL cykel

Thansen strømmen

Det er naturligvis fragtfrit at afhente i en af vores butikker. Hvorfor fordi controlleren slukker for strømmer til lyset. Det er utroligt nemt at sige noget negativt, frem for positivt! Han siger at de vil undersøge bilen for fejl, for jeg kan ikke få pengene eller nye Alufælge og dæk, han mener at der må være en fejl på bilen. . Det er også blandt de mest langtidsholdbare, og kan iflg.

Next

El

Thansen strømmen

Og med mindre du bor på en ø med kun en vej, så kommer du med garanti til at bruge den meget mere. Afsulfatering Afsulfatering med impulser for sulferede batterier. Laderen har også supply-funktion, der kan anvendes ved batteriskift, således at bilens indstillinger gemmes. Laderen kan være tilsluttes i månedsvis. Laderen leverer konstant strøm, indtil polspændingen har nået til dette niveau. De tilbød mig forresten at sende det gamle til Kina for at skifte indmaden jeg ville så få et netop ombyttet batteri Det ville jeg spare 500 kr.

Next

Batterilader 12V 8.0/2.0AMP RAZE ProC800

Thansen strømmen

For folk, vil have kvalitet og en god service! Overvej lige en cykel udgift på 20. Med venlig hilsen Finn fra Århus Hej Finn. Under denne fase kan batteriet afgive explosive gasser. . Jeg kontakter T-Hansen i Aalborg personligt i butikken den 01. Desværre oplever mange det at de ikke kan få dele til dem.

Next

Elcykler fra Thansen/Biltema?

Thansen strømmen

Når du bestiller og betaler online, er ordren klar i en butik efter eget valg indenfor 30 min. Hvilket ofte resulterer i at når du står med en 2 år gammel cykel og mangler en reservedel, så er det formentlig ikke nogen at få. Hansen, og vil gerne dele min foreløbige erfaring med cyklen med alle interesserede. Og ikke mindst så er det også bare mennesker der står og passer ens arbejde, de har nogle regler de skal følge, thats it! Laderen kan være tilsluttes i månedsvis. Men nu har vi fundet en løsning på problemet efter jeg har kørt 7 gange, samlet 140 km.

Next

Butikker og åpningstider

Thansen strømmen

Bulk ladning Hovedopladning på 80% sker. Jeg har så hos Forbrugerrådet læst at hvis det sker igen og igen har man krav på at kunne levere cyklen tilbage, få pengene, og købe en ny andetsteds. Problemet er smadder irriterende, specielt når det går op ad bakke idet cyklen uden varsel nulstilles med det resultat at motoren går ned på niveau o og skal trykkes op manuelt igen. Jø cyklen blev ordnet og 2 uger efter var den gal igen igen. Og hvad jeg kan læse mig frem til, er det fejl, som tit og ofte ligger hos kunden, ikke at jeg siger thansen kan lave fejl, for alle kan lave fejl. Analyse Ladningen afbrydes for en kort periode, og batterispændingen måles. Derved kan laderen forblive tilsluttet over en længere periode - op til 10 dage.

Next

Batterilader CTEK Multi MXS 7.0A

Thansen strømmen

Jeg går med til at vi skifter dækkene til nogle der er mindre, vi prøver først det ene fordæk for at se om de passer, det går lige fri med få millimeter af inderskærmen, men nu opdager jeg et helt nyt problem, når dækket drejer helt ud til siden banker den imod stabilisatorarmen med både dæk og fælge, en direkte livsfarlig fejl, som kan få dækket til at blive flænset op og fælget ødelagt, dette siger jeg til manden som har monteret dækket, og han siger at det kan han godt set, han ringer til dækmanden og fortæller ham dette, de diskutere om nogle tal der står på fælgene, og det ender med at dækmanden ikke kan forstå at de ikke passer, vi aftaler at jeg skal komme ud den Torsdag den 11. Min længste tur har været på 35 km, hvor jeg gav motoren lov til at arbejde en god del. Hvis du har 12 Volts produkter f. Hansen på Silkeborgvej i Århus var ok, jeg fik svar på mine spørgsmål, og blev inviteret til at få en prøvetur af ekspedienten. Så, er en cykel til 6-9. Fra: Bo Thuesen Emne: El-cykel Besked: Hej Jeg har her i marts købt en X-zite el-cykel hos T.

Next