Tamperetalo ohjelma. TSCW Ohjelma 2019-11-14

Sijoitusmessut

tamperetalo ohjelma

Kiehtovaa matkaa rytmiseen energiaan ja haikeisiin sävyihin jatkaa Ravelin duo viululle ja sellolle. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Miten teollisuus, bisnes ja kulttuuri kohtaavat Pirkanmaalla? Viivästyminen johtuu Hardingin päiväkonsertista Ruotsin radion sinfoniaorkesterin kanssa. Mukana säestämässä on myös rytmimusiikin opettajien bändi. Tiedon ja erilaisten näkökulmien lisäksi voit tutustua älykaupunkikehitykseen liittyviin palveluihin ja sovelluksiin. Tampereen Sähkölaitos on sitoutunut Puistokonsertin yhteistyökumppaniksi vuoden 2022 loppuun saakka. Kokoelmassa on aarteita vuosien varrelta ja saamme uusia aarteita kirjastoon jatkuvasti.

Next

Sijoitusmessut

tamperetalo ohjelma

Tuotanto Tampere-talo Musiikkia ja makuja -paketin menu Paahdettua lohta, sitruunaa ja kapriksia Haudutettua häränrintaa ja ruohosipulijogurttia Vadelma-persiljamarinoituja kananpojansisäfileevartaita ja vadelmamajoneesia Parsa-emmentaljuustopiirasta Salaattia erilaisista tomaateista Jyväsinappi-perunasalaattia Vihreää salaattia Maalaisleipää ja vaahdotettua voita Tummasuklaamousse ja pistaasipähkinää Luomukahvia, luomuteetä Buffet-ruokailu 2 tuntia ennen esitystä ravintola Duurissa, 3 krs. Vuonna 2020 Tampereen päivää juhlitaan taas 1. Tule mukaan ja ota selvää, miten nämä ratkaisut sujuvoittavat sinun arkeasi! Tutustumiskierros kulkee Raatihuoneen keskeisten huoneiden läpi ja tutustuminen tapahtuu omatoimisesti. Kevään 2020 Sijoitusmessut tarjoavat jälleen laajan katsauksen sijoittamiseen ja ajantasaisinta tietoa talouden tilanteesta. Orkesterin vierailuun on tullut muutoksia.

Next

Maailman ainoa Muumimuseo on Tampereella

tamperetalo ohjelma

Esimerkiksi hänen voimallinen tulkintansa orkesterin kanssa Mahlerin kuudennesta sinfoniasta Lontoon Royal Albert Hallissa keräsi ylistäviä arvioita viime vuonna. Wienin filharmonikot ja orkesterin kiertuemanageri haluavat kiittää yleisöä kärsivällisyydestä ja tarjoavat konserttiin ensimmäisinä saapuville kuohuviinilasillisen ennen teosesittelyn alkua. Tampere on hedelmällinen innovaatioalusta yrityksille. Noin kymmenen minuuttia kestävä esitys nähtiin 27. Rantareitin teosten lisäksi Tampereella nähtiin ensimmäistä kertaa Suomessa upea vesi- ja valoshow, kun Tammerkoski muuttui kolmesti illan aikana Dancing Fountain -suihkulähde-esityksen näyttämöksi. Sen yhteydet ulottuvat keskeisiin säveltäjiin, kuten Anton Bruckneriin, Gustav Mahleriin, Richard Wagneriin ja Richard Straussiin.

Next

Maailman ainoa Muumimuseo on Tampereella

tamperetalo ohjelma

Konsertin kesto 2 tuntia sisältäen väliajan. Lukukirjasto houkuttelee kulkijaa Tampere-talon pääaulassa ja sinne voi poiketa milloin vain talon ollessa auki. Konsertti päättyy muutosten myötä noin 21:55. Puheenvuorossa tarkastellaan musiikin ja empatian neurotiedettä, ja esitetään näkökulmia näiden ilmiöiden yhteyksistä ja merkityksestä ihmiselle. Molempien teosten energisoiva rytmiikka luo erityistä jännitettä, mutta myös valo ja elämänilo ovat mukana.

Next

2020 Ohjelma

tamperetalo ohjelma

Myymälä palvelee niin museokävijöitä kuin myös muita Tampere-talon vieraita. Tapahtuman tavoitteena on tuoda esille pirkanmaalaisen teollisuuden historiaa ja kilpailukyvylle tärkeitä yhteisiä teemoja eri näkökulmista. Viikon aikana järjestetään useita, eri kohderyhmille tarkoitettuja tapahtumia, joissa mahdollisimman moni pääsee tutustumaan älykaupunkikehityksen ratkaisuihin ja mahdollisuuksiin. Onnea joogatunnilta - nauti lempeästä hathasta ja levon joogasta. Valaistus näkyy parhaiten illan pimetessä klo 20 jälkeen. Tampere-talo Tiedon Valoa Avaudu tieteelle ja kestävälle, älykkäälle Tampereelle! Wienin filharmonikkojen vierailu jatkaa Tampere-talon orkesterivierailujen sarjaa.

Next

TSCW Ohjelma

tamperetalo ohjelma

Juhlavuoden ja kulttuuripääkaupunkihaun kunniaksi syntymäpäiviä juhlittiin kulttuurin teemalla. Orkesteri pitää ensiarvoisen tärkeänä, että konsertti on hyvin harjoiteltu ja että heille merkityksellinen Mahlerin viides sinfonia esitetään sellaisen kapellimestarin kanssa, jolla on kovista kriteereistään tunnetun orkesterin luottamus. Kulttuuri näkyy monin tavoin juhlaviikon ohjelmassa, mukana on muun muassa taidetta, musiikkia, tanssia, teatteria, liikuntaa ja yhteisöllisyyttä. Lukuisista ehdotuksista mukaan valittiin kahdeksan kiinnostavaa julkisen taiteen teosta. Tule kuulemaan kaikki olennainen Tampereen Ratikasta! Konsertin esilaulajina ja juontajina toimivat Petra Karjalainen ja Valtteri Lehtinen. Sijoitusmessut on yleisölle täysin avoin ja ilmainen tapahtuma.

Next

TSCW Ohjelma

tamperetalo ohjelma

Tervetuloa laulamaan ja virittymään joulun tunnelmaan! Tapahtuman järjestää Tampereen korkeakouluyhteisö yhteistyökumppaneineen. Osa teoksista saa näyttävyyteensä valosta, joten ne olivat parhaimmillaan illan pimetessä iltakuuden jälkeen. Miten varmistamme kilpailukykyisen toimintaympäristön myös tulevaisuudessa? Huomaathan, että tapahtuma on jo ohi. Tampere-talon Isossa salissa soivat jälleen Koko perheen joululaulut! Kaupungin henkilökuntaa on esittelemässä tiloja ja taidetta ja vastaamassa kysymyksiin. Tampereen päivää vietettiin myös yhdessä kaupunkilaisten kanssa rakennetun ohjelman merkeissä viikonloppuna 27.

Next

Maailman ainoa Muumimuseo on Tampereella

tamperetalo ohjelma

Millainen oli Muumipapan villi nuoruus? Esiintyjinä Anu Komsi laulu ja Marzi Nyman urut. Tiedon Valoa -tapahtumassa eri alojen tutkijat kertovat kiinnostavasti tieteestä sekä sen mahdollisuuksista. Om Yoga -koulu, Varastokatu 3 B, 2krs. Georges Bizet: Carmen Tampere-talo, Iso sali Ensi-ilta pe 14. Vierailijoiden kannattaa huomioida, että päällysvaatteita tulee pitää mukana kierroksen ajan. Syntymäpäiviä juhlittiin perinteiseen tapaan yhdessä kaupunkilaisten kanssa rakennetun ohjelmaviikonlopun merkeissä 27.

Next

Konserttilippujen ryhmämyynti

tamperetalo ohjelma

Sisään ei myöskään ole mahdollista tuoda lastenvaunuja. Töistä kotiin palautuen klo 17-18 Maestro, Tampere-talo Konsertissa kuullaan rakastettu Bachin soolosellosarja No. Valikoimaan kuuluu jännittäviä muumituotteita, muotoilua ja musiikkia, Tove Janssonin kirjoittamia ja kuvittamia muumikirjoja, Tampere-aiheisia tuotteita ja suomalaisia klassikkobrändejä. Se on hyvin erityinen sävellaji, tumma, voimakas ja puhutteleva. Syntymäpäivälahjana kaupunkilaisille Tampere tarjosi ainutlaatuisen julkisen taiteen kokonaisuuden Tammerkosken rantareitin varrella. Ohjelmajärjestäjissä oli lukuisa joukko yrityksiä, yhdistyksiä ja yhteisöjä, jotka tarjoavat muun muassa kulttuuria, herkuttelua, kiertoajeluita ja avoimien ovien -tapahtumia.

Next