Sportsbutikk bodø. Våre butikker G 2020-01-22

Sport Norge Bodø

sportsbutikk bodø

Alle biler blir reistrert ved inn- og utkjøringav kamera som er installert i parkeringshuset. Dette gjør vi for at vi på best mulig måte skal kunne gi deg som kunde råd som gjør at du får en god opplevelse når du bruker utstyret du har kjøpt hos oss. Du finner også supporterutstyr for - byens fotballstolthet, hos oss. I tillegg har vi et bredt utvalg av alpinski. Sportshuset Bodø er på 1000 m², og ble etablert i 2006. Det tilbys også et godt utvalg av løpesko- og bekledning fra ledende merker som Hoka, Salomon, Asics og Nike. Vi kan tilby 400 kvadratmeter med sportsutstyr i lyse og moderne omgivelser.

Next

Våre butikker

sportsbutikk bodø

En litt annerledes sportsbutikk som tilbyr alt fra fritids- og turbekledning til ski og sykkel. Sport Norge Bodø åpnet 12. Vi har som mål å være den beste skibutikken i Bodø. Skiene skal ikke være bakglatte, sekken og skoene skal passe, teltet skal være vanntett, soveposen og liggeunderlaget skal være varmt og behagelig og undertøyet skal ikke klø. Gavekortet er gyldig 1 år fra utstedelsesdato. Fjellene rundt byen er fantastiske sommer som vinter, og vi har milevis med turløyper og flotte alpinanlegg i området.

Next

Våre butikker G

sportsbutikk bodø

Vi har også et bredt utvalg av andre typer sykler, og et stort verksted som fikser det meste. Her får du sportsutstyr fra mange av det største og mest kjente leverandørene i bransjen, som blant annet Osprey, Deuter, La Sportiva, Aclima, Fjellreven, Saucony og Bergans. Det er viktig for oss å alltid ha ansatte som er aktive og liker å være ute i naturen eller på idrettsbanen. Med vårt system vil du aldri få parkeringsbot. Totalbeløpet kan deles opp og du kan handle i fere butikker med samme kort.

Next

Våre butikker G

sportsbutikk bodø

. Av fottøy har vi terreng- og fjellsko fra blant annet Salomon og Scarpa i tillegg til en rekke fritidssko. Last ned kundeklubbappen Koch Kundeklubb har nå en egen applikasjon som kan lastes ned på smarttelefoner. Våre innkjøpere jobber hele tiden med å finne varer som er mest mulig tilpasset de lokale forholdene. Det holdes jevnlig kurs for at alle skal sitte på så fersk kunnskap om produktene som mulig.

Next

MX

sportsbutikk bodø

Vi er her for å hjelpe deg! Velkommen i butikken, velkommen på messe, velkommen ut i naturen! Ditt elektroniske gavekort kan benyttes i alle senterets forretninger. Sammen med vår andre butikk, Sport 1 Bodø, sponser vi , og , og vil markere oss som aktive butikker for byens idrettsmiljøer. Skiverkstedet gjør alt fra å slipe stålkanter til å preparere såler og slipe struktur. Vi sørger også for å teste så mye som mulig selv. Vi er en sentrumsavdeling av Sportshuset Bodø og ligger midt i hjertet av Bodø sentrum. Vi har en aktiv elitesyklist blant de ansatte.

Next

Sport Norge Bodø

sportsbutikk bodø

Besøksadresse: Storgata 5 Koch-senteret 8006 Bodø Postadresse: Sport Norge Ulvenvegen 344 5217 Hagavik Åpningstider. Som medlem får du de beste tilbudene, shoppingtips, nyheter i butikkene, aktuelle aktiviteter, info om det du liker og konkurranser med fne premier. Friluft er vårt tredje satsingsområde, og der har vi et av byens beste utvalg av alt fra sekker til fottøy. Sykkel er det andre fokusområdet vårt. Vi har et komplett utvalg innen nordisk racing og turski.

Next

Koch Kjøpesenter i Bodø Forsiden

sportsbutikk bodø

Vi har det meste innen teknisk bekledning for tur, trening og fjell — sommer som vinter. . . . . .

Next

Våre butikker

sportsbutikk bodø

. . . . . .

Next

Våre butikker

sportsbutikk bodø

. . . . . . .

Next