Spansk vannhund. Spansk vannhund 2019-11-13

Spansk vannhund

Spansk vannhund

Derfor har bestyrelsen nedsat en lang række udvalg, som tager sig af forskellige områder, f. Jeg la ut biter rundt om på kjøkkenet mens Nala måtte sitte pent å vente på signal til å søke. Senere blev den andejægernes hund, og i dag lever de fleste som hyrdehunde med god kontakt til føreren. Træn den i den form for hundarbejde der passer jer bedst. Denne rasen kan bli ganske territorial og beskyttende av familien, så tidlig sosialisering og dressur er nødvendig for å hindre Spanske Vannhund fra å bli skeptisk rundt fremmede. At the same time, in the ports of Seville, Algecieras and Malaga, Water Dogs were used to tow boats to shore.

Next

min kule spanske vannhund

Spansk vannhund

De skal bo hos oss i 10 dager så hun må nok bare venne seg til denne lille krabaten også. Disse hundene liker å tilbringe tid med familien og de krever en god del av daglig mosjon. Hun har vært med på lang gåtur to ganger denne uka, og har måttet tåle sirener, høy musikk og ikke minst andre hunder og de gjør mye her nede. I morgen venter vi besøk av Cathrine og Sofie. Et af hundens helt grundlæggende instinkter er dens udprægede flokfornemmelse.

Next

Spanskvandhunde

Spansk vannhund

Spanske Vannhunds er best egnet til enkeltpersoner eller familier som fører en aktiv livsstil og mental stimulering er utrolig viktig fordi de er så intelligent. Endelig, nå er det tid for valpekurs! Spansk vandhunde skal klippes 2 -4 gange om året til samme længde, minimum 3 cm maximum 13 cm, hvis hunden skal udstilles. Faktisk er det sånn nå at hun reagerer når vi tar på oss joggeskoene- hun vet at det da er tur på gang!! Her skal vi være sammen med Elin og hennes valp Chloe. Spenningen er stor knyttet til dette, kanskje særlig for mor! Spansk vandhund blev oprindeligt brugt som hyrdehund i Andalusien, senere blev den også brugt af fiskere. Primarily due to their ability to work in the mountains Water Dogs remained active in Andalucia, especially in the hills and mountains of Cadiz and Malaga. Vi tester for alle kendte genetiske sygdomme i begge racer, og opdrætter kun på hunde der er fri for disse.

Next

Spansk Vannhund Spanish Water Dog, Perro de Agua Español

Spansk vannhund

Som hårene vokser bliver de naturligt krøllede. Vi er fryktelig spent på hvordan Nala er i forhold til de andre hundene. Pelsen virker fedtet og er praktisk talt vandtæt. Hvis det oppstår floker skal disse forsiktig dras fra hverandre, uten å nappes ut eller klippes. Den har en velutviklet luktesans og regnes som lettlært.

Next

min kule spanske vannhund

Spansk vannhund

Den skal ikke fønes, men lufttørkes. Omkring 1975 reiste to oppdrettere, Antonio García Pérez og Santiago Montesinos, rundt på landsbygda sør i Spania, gjennom avsidesliggende landsbyer og gårder, i den fjellrike regionen Andalucía. Sofie er 6 måneder, og det skal bli spennende å se hvordan Nala reagerer på henne. Nala har lært å sitte, ligge, komme med lokkende godbiter og gi labb. It is generally accepted that these wooly-coated dogs were the ancestors of the Water Dogs. As the hairs grow they become naturally curly, the coat is never brushed. Later, when this task was no longer necessary, they were used to assist the fisherman with their nets as well as for hunting waterfowl and upland game.

Next

Spanskvandhunde

Spansk vannhund

Oppdretterne Jerry Mann og Ken Mann var essensielle i å tilrettelegge og fremme rasens anerkjennelse i den kennelklubben. I dag er den mest udbredt i Andalusien, hvor dens hovederhverv er at vogte geder. Disse hundene krever minst 30 minutter med moderat trening per dag pluss noen aktiv spilletid, hvis mulig. Noe annet nytt er valpekurset vi skal på fra den 24. Valper skal motta pelsstell fra de er cirka seks måneder gamle. One theory suggests that Turkish merchants brought the Water Dog to the South Iberian Peninsula along with the flocks of sheep and goats as they moved throughout the Mediterranean. Oppdrettere og kennelklubber kan by på oppdatert informasjon såvel som råd og veiledning for den som skal gå til anskaffelse av hund.

Next

ikoob.com

Spansk vannhund

Lad apportering være en del af dem. Hun tisser i ett sett, inne som ute, så her har vi en jobb foran oss som kommer til å kreve mye tålmodighet og tid: Men - hun sover hele natten gjennom og er helt stille i buret sitt, og det er deilig. Når vi tager hunden til os i familien, bliver vi en del af hundens udvidede flok. Halen peker raskt nedover en ganske god stund før hun tusler videre og skjønner at vi er der sammen med henne. . The puppy has to be socialised to get the best from this breed.

Next

Spansk vannhund

Spansk vannhund

Frakk Den Spanske Vannhund har en krøllete, hypoallergenic pels som da lov til å vokse, danner ledninger. Vi skal til veterinæren på mandag for å få ormekur og den siste sjekken før innførsel i Norge. Vi har gjort en stort forarbejde med socialisering, og du, som ny ejer, skal fortsætte dette arbejde, så får I verdens bedste ven og kompagnion. I morgen er det skolestart og da blir det hundregården med tilhørende hus som blir oppholdsplassen for Nala. Det Er vel det en kan kalle en vinn-vinn-situasjon, da mor og far også får mer frisk luft og god trim: I kveld har vi hatt trening i heimen: fokuset var å søke etter godbiter. Spanske vannhunder Det er mange ulike teorier om den spanske vannhundens opprinnelse.

Next

Spanskvandhunde

Spansk vannhund

In Spain during the eighteenth century Water Dogs were used for herding livestock from the south of Spain to the north and back again searching for fertile grazing areas. Da vi skulle dra sto Nala stivt på alle 4 beina og skulle ikke utenfor døra! Pelspleje, Lagotto Romagnolo skal klippes 2-4 gange om året. Som hos alle andre hunderaser bør klørne klippes med jevne mellomrom. While the Industrial Revolution affected the North of Spain and Madrid, it forgot Andalucia. Det var gjensynsglede både for to- og firbeinte: Nala og Lucas rulla rundt på gulvet i lek og morro i to timer i strekk. Det er også en omgængelig familiehund, men du skal kun anskaffe dig en stående hund, hvis du er interesseret i at arbejde med den i dens naturlige element. Ører og øyne skal rengjøres så ofte som det er nødvendig.

Next

ikoob.com

Spansk vannhund

Hun får ikke ut så mye energi nå som skoleferien har startet, men prøver så godt hun kan å holde oss i ånde her hjemme. The Perro de agua Espanol is intelligen and loves to make people happy. Denne rasen kan gjøre det bra rundt husdyr og barn hvis riktig sosialisert mens unge. Den Spanske Vannhund er en svært intelligent rase som gjør best når de får en jobb å gjøre, men på slutten av dagen, de elsker noe mer enn å tilbringe tid med familien. Alt det kan du læse om i afsnittet her. Det sier vel sitt: godt forhold mellom disse skjønne valpene.

Next