Snøfreser. Snøfreser online 2019-11-14

Best i test snøfreser 2019

snøfreser

Den klarer å frese en oppkjørsel på rundt 100 kvadratmeter på en gang før batteriet må lades opp. Det meste er av kraftig stål, og den har rustfrie stålskruer og dekk med solid mønster. Hvis du bor i en leilighet så gjøres dette som regel av vaktmester. Prisklasse: Budsjett Motor: SnowThorX 35 Kraftkilde: Bensin Motoreffekt: 2200 W ved 3600 opm Slagvolum: 123 cc Tankvolum: 1,9 l Fresertype: Ett-trinns Arbeidshøyde: 28 cm Arbeidsbredde: 53 cm Kastelengde: 5—8 m Antall gir: Framover: Skruedrift; Bakover: 0 stk. En freser skal tåle en del påkjenninger, og for å slippe å måtte ha den på service hvert år lønner det seg å se på konstruksjon og materiale. Og det er ofte da det smeller.

Next

STIGAs bensin

snøfreser

Skal den brukes til å fjerne litt snø i gårdsplassen vil en batteri eller elektrisk drevet freser være god nok. Vinner 2018 Snøfreseren stikker av med seieren i samletesten, etter å ha fått en god score av svenske Den er riktignok svært dyr, nærmere 7000 kr dyrere enn nest dyreste i testen, men ifølge M3 er den helt ustoppelig. Fremdriften skjer med belter eller hjul. Ved å justere glideskinnene kommer den høyere opp og slutter å hugge seg fast, men da blir det liggende igjen et tynt sjikt snø som lett kan fryse til is hvis det blir plussgrader og deretter kaldere igjen. Selv om noen bruker den lokale bonden til å måke oppkjørselen så må du måke litt selv.

Next

STIGAs bensin

snøfreser

Det er lurt å kjøpe snøfreser før vintersesongen er i gang. Samtidig krever snøfresing stor kraft, noe som krever en sterk motor med høy effekt. De oppvarmede håndtakene, sammen med en elektrisk starter, gjør maskinen din behagelig å betjene selv under kalde forhold. Den første snøen kommer like overraskende hvert år. Og den er frostsikker uansett hvor kaldt det er. Et virkelig praktisk alternativ for de som ønsker å bruke sin nye maskin hele året.

Next

La vinteren komme med din nye snøfreser fra ikoob.com Se vårt store utvalg innen snøfresere og hagemaskiner og bestill online for hjemlevering!

snøfreser

Dette er en maskin vi ikke anbefaler. Ellers gir snøfreseren inntrykk av solid, god kvalitet. Det hadde imidlertid vært nyttig om det hadde gått an å justere utkastet noe mer til høyre og ned, for å kunne kaste snø på kortere avstander. Kraften i snøkastingen er høy, spesielt for nysnø, som flyr et godt stykke avgårde. Dette kan spare deg for mange kroner, da batteriet er en betydelig del av kostnaden for slike maskiner. Lyset er sterkt og bra, men tester opplever at det lyser delvis rett i ansiktet, og man blir dermed blendet. Snømåking er nok ikke noens favorittaktivitet og spesielt ikke når det må utføres til alle døgnets tider — tidlig morgen som sen kveld.

Next

Snøfresere

snøfreser

M53 kommer nesten fullstendig ferdigmontert og er derfor lett å montere. Etter dette er batteriet fortsatt ikke helt tomt, men orker samtidig ikke forsyne motoren fullt ut, så det er derfor bedre å lade opp batteriet på nytt før neste økt. Maskinvekten er høy, men takket være den gode fremdriften merkes ikke dette, så lenge du ikke skal opp trapper eller lignenede. Du slipper derfor å måtte tenke på hvordan du skal få snøfreseren hjem fra butikken. I det første trinnet løsnes snøen opp slik at den blir løs og lettere å kaste. Den klarer det vi forventer oss av en maskin i denne prisklassen, og enda litt til. Ulempene med samme modell er at området du kan jobbe over er begrenset til lengden du har på strømkabelen pluss at kabelen kan komme i veien.

Next

Snøfreser Honda

snøfreser

Trinnene beskriver selve fresemekanismen, hvor en-trinns freser snøen inn og kaster den ut i én og samme vending. Tyngden foran har imidlertid den fordelen at maskinen skjærer seg godt ned i snøen. Og for at du alltid skal få start på snøfreseren, er den utstyrt med både snorstart og batteristart. Belter er mer skånsomt mot underlaget, kan klatre i trapper opp til terrasser og tar seg bedre frem i tung og hardpakket snø. Med andre ord kan du dekke store områder og fjerne tykke snølag på kortere tid. En trøst når dette skjer er at utkastet er relativt lett å rengjøre. Dette kan være et problem for brukere som bor trangt og ikke ønsker å sprute ned naboens tomt.

Next

Snøfreser: 14 modeller i test (2019)

snøfreser

Om vinteren har man også sjelden masse ting stående i oppkjørselen. Trenger du veldig mye kraft og har en stor eiendom, er dette et veldig godt kjøp, spesielt hvis du bor på et sted hvor det snør ofte og mye, og du ikke ønsker å bruke særlig mye tid på snøryddingen. Dette er dessverre vanlig på mange andre snøfresere, da motorens sterke vibrasjoner kan løsne mutterne som holder frontlyset på plass. Utkastet kan imidlertid vandre noe, og snøen ender da ender opp på feil sted. Ulike typer: Snøfresere er enten belte- eller hjuldrevne.

Next

Snøfreser: 14 modeller i test (2019)

snøfreser

Da kan det nemlig være at den ikke starter til vinteren, ettersom pumpebensin ikke tåler lagring over såpass lang tid. Snøfreseren har et håndtak som er utformet slik at jo mer du skyver snøfreseren fremover, desto raskere driver den på. I likhet med andre elektriske snøfresere har den en ledning, som skal kobles til en stikkontakt. Beltedrevne fresere kan lettere ta seg fram i terrenget, men hjuldrevne er likevel vanligst. Først gjennom mateskruen før den blåses ut gjennom utkasteren. Arbeidet blir enklere, raskere og sikrere — ikke minst når du skal brøyte i dårlig vær eller på vanskelige plasser.

Next

Praktiske snøfresere

snøfreser

Orker du ikke lenger måke snø? Vinkelen på utkasteren er høyere så snøen kan kastes langt - opp til 15,2 m. Dessuten gjør vekten det mulig å henge opp snøfreseren på veggen når du ikke bruker den, eller sette den på loftet over sommeren. Det trekker ned at freseren er vinglete og vanskelig å styre, likevel skuffer den unna mye snø. Den klarer ikke like stor belastning som en bensindrevet modell, men imponerer likevel. Imidlertid kan svært våt eller klebrig snø tette igjen utkasterkanalen eller innmatingen. Hjul er derimot vanligst, det er billig og fungerer godt på is ettersom man kan sette på kjetting. Det betyr at den skjærer gjennom is og hardpakket snø uten problemer.

Next

Praktiske snøfresere

snøfreser

Men 2014 er en god stund siden. Jula Meec Tools 721232 er ok å starte, og betjeningen er også helt grei. Hvis snøen derimot blir altfor seig, setter den seg i utkastet, og dette skjer dessverre litt for ofte for en snøfreser med en så saftig prislapp. Skal gå lett Hovedkriteriene i testen er brukervennlighet, kapasitet og kvalitet. Snø er aldri bare snø.

Next