Pojke hål spanien. Fortfarande dagar innan pojken eventuellt hittas 2019-11-14

Två år gammal pojke föll ned i 100 meter djupt borrhål nära Málaga

pojke hål spanien

Den drabbade familjen har fått krishjälp. Sedan dess har hela Spanien följt den intensiva räddningsinsatsen. Tiden är räddningstjänstens värsta fiende, men än har de inte gett upp om att hitta Julen vid liv. Hålet visade sig vara ett 110 meter djupt borrhål, bara 25 centimeter i diameter. Hans familj är från El Palo i Málaga och hade en söndagsutflykt med släktingar på landet utanför Totalán. .

Next

Julen, 2, fast i djupt hål en vecka

pojke hål spanien

Hundratals människor har varit inblandade i räddningsarbetet. Vi hoppas att vi kan slutföra arbetet i dag, men vi kan inte garantera detta på grund av omständigheterna i terrängen, säger Fransisco Delgado på den lokala räddningstjänsten till tidningen. Nyheter24 har tidigare skrivit om pojkarna som fastnade i en gruva i Thailand. Detta kan ha orsakats av ett ras. Den två år gamla pojken föll ned i det över 100 meter djupa och 25 centimeter smala hålet under en familjeutflykt. Det ena är att gräva en bredare tunnel parallellt, från vilken en räddningsarbetare ska kunna nå pojken när man väl lyckats fastställa på vilket djup han befinner sig. Kylan nere i hålet både förvärrade och förbättrade pojkens chanser att överleva, har experter sagt.

Next

Fortfarande inga livstecken från pojken som föll ned i ett 100 meter djupt borrhål

pojke hål spanien

Det är oklart om pojken är under proppen, som tros ha uppstått när han ramlade ned. Det andra är att gräva i berget med hjälp av grävskopor, då olycksplatsen ligger vid en sluttning. En fjärde professor som kallats in av republikanerna anser att bevisen för närvarande inte räcker till. Det är tills vidare oklart om han tappat ned den i hålet eller dragit påsen med sig i fallet. Räddningsarbetet har gjort att gården nu mer ser ut som en gruva. Både Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna hänger på - en allians som får regeringsrepresentanter och experter att till och med tala om nyval.

Next

Tvåårige Julen hittad död i borrhål i Spanien

pojke hål spanien

Räddningsmanskapet har med en sond lyckats se en tom godispåse och en mugg, men inte pojken själv. Inget vatten hittades enligt El País. Familjen miste den försvunna pojkens tre år gamla storebror 2017. Borrhålet nära Málaga hade av hittills okänd anledning lämnats utan övervakning och utan avspärrningar. Ett svenskt företag finns på plats med specialutrustning för att bistå operationen. Över 35 000 kubikmeter jord har tagits bort från platsen de senaste 36 timmarna.

Next

Två år gammal pojke föll ned i 100 meter djupt borrhål nära Málaga

pojke hål spanien

Hålet är stort nog att fira ner räddningsarbetare i en specialbyggd bur. Men om det finns luft där han är så finns hoppet att han ska vara vid liv och kunna tas ut. Julen hittades död av räddningsarbetarna För att kunna komma fram till pojken har gruvarbetare arbetat dygnet runt med att gräva ett nytt hål bredvid det som han föll ner i. . De första försöken att spåra pojken stötte på en vägg med fuktig jord vid cirka 78 meters djup. När detta väl är gjort kan borrandet starta, vilket uppges ta mellan 16 och 18 timmar. Några vill att spelen stoppas helt, medan andra bistert ser hur vissa tävlingar flyttas från den japanska huvudstaden.

Next

Nära genombrott till tvåårig pojke i borrhål i Malaga

pojke hål spanien

Det var söndagen den 13 januari som tvåårige Julen Roselló föll ner i det smala men djupa hålet. Föräldrarna har uppgett att de hörde pojken gråta och larmade efter hjälp. Arbetet koncentreras nu på att borra en bredare parallell brunn, intill det 25 centimeter breda hål där Julen uppges ha fallit ned. Under nattens sökande har polisen funnit en godispåse i hålet, som tros tillhöra pojken. Nu planeras två alternativ samtidigt. Hundratals har jobbat dygnet runt Hundratals personer har jobbat dygnet runt i en vecka med att försöka få upp pojken ur hålet. Spanska räddningsarbetare kämpade på tisdagen med att försöka hitta ett litet barn som föll ned i ett smalt och djupt borrhål.

Next

Tvåårige Julen hittad död i borrhål i Spanien

pojke hål spanien

Olyckan ska ha skett under en utflykt med familjen. Spaniens premiärminister uttryckte sina sympatier och sin tacksamhet för räddningstjänstens arbete via sin Twitter. Grävandet av den horisontella tunnel som påbörjades under tisdagen har fått avbrytas, på grund konstanta ras. Att hålet var så smalt vållade stora problem för räddningsinsatsen, som därmed inte kunde sänka ner någon direkt för att rädda pojken. Många, både företag och privatpersoner, har hört av sig med förslag på lösningar. Mer än hundra personer arbetar vid olycksplatsen, flera av dem sedan mer än 24 timmar. Och nu dras tempot ner på grund av att en hård bergart har kommit i vägen.

Next

Räddningspersonal arbetar utan spår av pojken

pojke hål spanien

Familjen miste den försvunna pojkens tre år gamla storebror 2017. De försök som gjorts för att avlägsna proppen har hittills misslyckats, då man endast lyckats komma ned cirka 30 centimeter i jorden. Vi har inte fått kontakt med någon som har sett händelsen, säger Börje Öhman, informationschef vid polisen i Västernorrland. Räddningsoperationen är nu inne på sin tredje dag utan att man lyckats få levnadstecken från barnet. De befarar att det kan ha skett ett ras i det 25 centimeter breda hålet, som hindrar dem från att hittills nå fram till pojken. Hittills har i brunnen endast hittats en godispåse och en plastmugg, som uppges ha varit pojkens. Under leken föll tvååringen ner i ett hål i terrängen.

Next

Stor räddningsaktion i Malaga

pojke hål spanien

Det var i söndags som den tvåårige Julen lekte med en kamrat i ett naturområde medan föräldrarna åt middag i närheten. Med deras mätinstrument ska räddningsarbetarna med stor precision kunna lokalisera borrhålets position under jord. Med åtta månader kvar innan den olympiska elden tänds för sommarspelen i Tokyo så bubblar ilskan under ytan både hos arrangörer och allmänhet. Han var ute och lekte med sin treåriga kusin på en gård vid staden Totalán utanför Malaga i. Tvååringen var med sina föräldrar på en familjeutflykt i staden Totalán i Malagaprovinsen i Spanien den 13 januari, när pojken plötsligt föll ner i ett hål i marken. Hålet i marken grävdes för att hitta vatten och är 100 meter djupt och ynka 25 centimeter i diameter.

Next