Ooppera savonlinna. SAVONLINNAN OOPPERAJUHLIEN JOULUETU 03.07.2020 18:00, 2019-11-14

SAVONLINNAN OOPPERAJUHLIEN JOULUETU 03.07.2020 18:00,

ooppera savonlinna

Ooppera Savonlinnassa on kokonaisvaltainen elämys, joka muodostuu korkeatasoisista oopperaesityksistä ja konserteista, keskiaikaisen Olavinlinnan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja kesäisestä Savonlinnasta luonnonkauniine ympäristöineen. Savonlinnan seutu on luonnossa liikkujalle paratiisi. Tarinoiden Linnankatu Lapsille ja lapsenmielisille sopiva Linnankadun kävelykierros, jonka aikana kuullaan tarinoita kaupungissa vaikuttaneista värikkäistä hahmoista. Ensi kesänä Oopperajuhlia vietetään 3. Multi-instrumentalisti ja lauluntekijä Einar Selvikin johtama Wardruna luo uutta vanhoista pohjoismaisista elementeistä.

Next

Yhteystiedot

ooppera savonlinna

Palvelemme koko Etelä-Savon alueelle tulevia asiakkaita. Historian havinaa ja tarinoiden kertomaa oopperajuhlien eri vaiheista. Risteilyn aikana voi nauttia lounasta tai päivällistä upeissa maisemissa virkistäviä juomia unohtamatta. Taiteellinen johtaja Ville Matvejeff: Minulta on kysytty, kuinka aion Oopperajuhlia uudistaa. Yhtyeen vanhalla viikinkikielellä kirjoitetut tekstit pohjautuvat ikiaikaisiin myytteihin ja riimuihin.

Next

Savonlinnan Oopperajuhlat

ooppera savonlinna

There are three wheelchair places in our auditorium, which you can book by calling to our office +358 0 15 476 750 or by sending an email to sales operafestival. Oppaan voi tilata kaupunkikiertoajelulle, k√§velykierrokselle ja erilaisille teemaopastuksille. Attending a nationalist meeting in Castle in 1907, the Finnish soprano , already famous at opera houses the world over and an ardent patriot, immediately spotted the potential of the as the venue for an festival. Mik√§ teille sopii parhaiten y√∂pymisvaihtoehdoksi ‚ÄĒ hotellit, kes√§hotellit vai jokin muu? Savonlinnalaisia merkkihenkil√∂it√§, Taiteilijat Talvisalossa ja Liike-el√§m√§n edustajia, Vahvoja naisia, Upseereita ja herrasmiehi√§ ‚ÄĒ kysy lis√§√§! Konsertti j√§rjestet√§√§n Olavinlinnassa lauantaina 1. Vieraamme tulee Euroopan kulttuurip√§√§kaupungista Rijekasta. You can arrive by plane, train, bus or boat and of course with your own car too.

Next

Ohjelmisto 2020

ooppera savonlinna

Suomalaisista nuoren polven laulajista juhlilla esiintyvät mm. The Savonlinna Opera Festival has grown into an internationally recognised festival lasting a month. Hersyvä Sevillan parturi esitetään uusin voimin. Risteily vaikkapa höyrylaivalla kauniissa Pihlajaveden saaristossa kruunaa päivän. Kannattaa tutustua myös Savonlinnan keskustassa sijaitseviin , joissa majoitut mukavasti omassa rauhassa.

Next

Yhteystiedot

ooppera savonlinna

Yksi suomalaisista tähtisopraanoista on ylitse muiden: Karita Mattilan kansainvälinen ura on kestänyt pian 40 vuotta ja jatkuu yhä. Hän viettää 60-vuotisjuhliaan Olavinlinnassa yhdessä kapellimestari Hannu Linnun ja Oopperajuhlaorkesterin kanssa. Konsertin johtaa kapellimestari Hannu Lintu. Oopperajuhlilla uusi esiintyjäpolvi Oopperajuhlien ensi kesän ohjelmisto on festivaalin uuden taiteellisen johtajan Ville Matvejeffin ensimmäinen. Musiikin eri lajien lisäksi mukana on niin tanssin, teatterin, kirjallisuuden, kuvataiteen, elokuvan kuin lastenkulttuurinkin kiinnostavimmat tekijät. Savonlinnan ympäristössä on useita pikkukuntia ja kyliä, joista löytyy nähtävyyksiä ja tapahtumia Kerimäen maailman suurimmasta puukirkosta Suomen metsämuseo Lustoon.

Next

Savonlinnan palveluhakemisto

ooppera savonlinna

Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, espanja, venäjä ja japani. Soittimina Wardruna käyttää paitsi pohjoismaisia perinnesoittimia, myös luonnon elementtejä kuten puita, kiviä, tulta ja vettä. Hänen viimeaikaisia esiintymisiään ovat mm. Kesällä 2020 Olavinlinnassa nähdään maailmalla nouseva Kuningas Roger, festivaalin historiassa harvinaista barokkioopperaa, Karita Mattilan juhlakonsertti sekä klassikot Carmen, La traviata ja Sevillan parturi. Together with your ticket purchase you can book an assistant to help you to get to your seat.

Next

Majoitus

ooppera savonlinna

Savonlinna on noin 35 000 asukkaan kaunis ja el√§v√§inen kaupunki It√§-Suomessa, Saimaan syliss√§. Oopperajuhlat on vuosien saatossa kasvanut kuukauden mittaiseksi kansainv√§liseksi festivaaliksi. Finland Festivals toimii kulttuurin ja matkailun alalla ja sen t√§rkeimm√§t teht√§v√§t ovat festivaalien edunvalvonta, promootio, tiedotus, tiedonkeruu ja tutkimus sek√§ koulutus. Loma, Saimaan v√§lke ja rantakaupungin erityinen tunnelma ‚ÄĒ kes√§n unohtumattomat hetket koetaan Savonlinnan Oopperajuhlilla. Julius Caesar on Oopperajuhlien historian ensimm√§inen mestari H√§ndelin ooppera ja yksi h√§nen parhaina pidettyj√§ teoksiaan. In 1917 the festival ran into difficulties because of , and the ensuing. Karita Mattilan suuri juhlagaala Olavinlinna la 25.

Next

Savonlinnan Oopperajuhlat

ooppera savonlinna

Savonlinnan seudulla sinulle on tarjolla monenlaisia hotelleja tutuista hotelliketjuista pieniin perhehotelleihin. Savonlinna on kiinnostava ja rikas kohde kulttuurimatkailulle. Savonlinnan Oopperajuhlilla Waltteri Torikka lauloi viimeksi vuonna 2016 Don Giovannin pääroolissa. Punkaharjun upeat reitit Suomen kansallismaisemassa kutsuvat luontoon ympäri vuoden. Videon ohjaaja on suomalainen Tuukka Koski. Opas voi lähteä mukaan esim.

Next