Lisa självservice logga in bankid. Sjävservice, e 2019-12-30

Mobilt BankID

Lisa självservice logga in bankid

S√§kerhet √Ąr det s√§kert att anv√§nda e-tj√§nsterna? Aktuell l√∂nespecifikation n√•r du genom att logga in i Personec, sj√§lvservice f√∂r medarbetare. Den h√§r inloggningsmetoden anv√§nder medarbetare f√∂r att f√• √•tkomst till intran√§tet Inloggad, e-post, interna e-tj√§nster och it-system. Varf√∂r inf√∂rs inloggning med bank-id? Det inneb√§r en f√∂renkling f√∂r en stor del av v√•ra kunder som nu kan v√§lja att logga in med bank-id i st√§llet f√∂r e-postadress och l√∂senord. √Ąr det s√§kert att anv√§nda e-legitimation? Ju enklare det √§r att tidrapportera, desto oftare g√∂rs exakt blir faktureringen. I √∂vrigt st√§lls inga s√§rskilda krav p√• programvara och det finns inga beroenden till operat√∂rer eller specifika webbl√§sare. Kontakta alltid oss om du √§r os√§ker. Det kan finnas olika anledningar till att du inte kan logga in.

Next

Logga in som medarbetare

Lisa självservice logga in bankid

Välj inloggningsmetod Den här inloggningsmetoden använder medarbetare för att få enkel och säker åtkomst till intranätet Inloggad, e-post, interna e-tjänster och it-system. Inloggningar för kunder och partners Några av sidorna kräver inloggningsuppgifter. För ersättning av mindre utlägg ska Lisa självservice användas. Låset på webbläsaren visar att förbindelsen är krypterad. Det finns också e-legitimation för dig som inte är internetbankkund.

Next

Logga in som medarbetare

Lisa självservice logga in bankid

Det går fortfarande att logga in på det traditionella sättet, med användarnamn och lösenord. I bandet Verktyg och länkar hittar du länken till Outlook web access. Du förälder som behöver någon att prata med eller få stöd i din roll som förälder är välkommen till ett kostnadsfritt råd- och stödsamtal Här nedan hittar du tidrapporten som ska användas för de timanställda som inte rapporterar in sin tid i Självservice eller TimePool. De loggar in på traditionellt sätt med e-postadress och lösenord. Vad krävs av min dator för att jag ska kunna använda e-legitimation? Fraud alert It happens that fraudsters contact bank customers via phone, text-messages or email and may claim to be from the bank, a company or an authority. I operativsystemet Windows 10 är webbläsaren Edge standardprogram.

Next

Generella frågor och svar

Lisa självservice logga in bankid

I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Hur spärrar jag min e-legitimation?. Hur vet jag att mitt ärende kommit fram? Läs mer på din banks webbplats. Du kan själv återställa ditt lösenord via en kollega om ni befinner er inom Stadens eget nätverk. Växla till skrivbordsläge och prova igen.

Next

Mobilt BankID

Lisa självservice logga in bankid

Bank-id är en standardlösning som kan underlätta ett antal lägen för våra kunder. För att kunna ladda hem och läsa våra blanketter behöver du ett tilläggsprogram på din dator. Om du har tappat bort din e-legitimation, eller om den har blivit stulen, ska du genast spärra e-legitimationen. You can reach us around the clock on phone number 0771-22 44 88, from abroad +46-771-22 44 88. Svaret uppdaterat 7 april 2014 Varken din bank eller Stockholms stad har tillgång till din kod. För dig som använder självservice i Personec P finns nu en checklista som förenklar arbetet lisa. Mina meddelanden Undermeny för Mina meddelanden.

Next

Sjävservice, e

Lisa självservice logga in bankid

Rekommenderade program E-tj√§nstportalen √§r en extern funktion som fungerar b√§st i webbl√§saren Google Chrome. Ta kontakt med din bank och se om de erbjuder denna tj√§nst. Kan alla anv√§ndare v√§lja att logga in med bank-id? Kontakta den f√∂rvaltning e-tj√§nsten ber√∂r om du vill veta mer. D√§rf√∂r beh√∂ver du inf√∂r varje l√∂neutbetalning g√• igenom alla h√§ndelser som p√•verkar l√∂nen. Vad kr√§vs av min dator f√∂r att jag ska kunna anv√§nda e-legitimation? S√• h√§r g√∂rs anm√§lan f√∂r e-l√∂nebesked. Vi vill att du √§r serviceinriktad och har ett l√∂sningsfokuserat f√∂rh√•llningss√§tt √Ėppettider f√∂r medborgarcenter: M√•ndag-torsdag kl. E-tj√§nsten avslutas automatiskt efter 60 minuters inaktivitet, det vill s√§ga om du inte klickat eller fyllt i n√•got i e-tj√§nsten p√• en timme.

Next

Mobilt BankID

Lisa självservice logga in bankid

Elever med egen e-postadress kan n√• sin e-post via Outloo Pressmeddelande 2019-05-10 Folkh√§lsosatsning med Generation Pep. V√§nd dig till din bank om du beh√∂ver hj√§lp att skaffa e-legitimation. Kontakta Stockholms stads e-support Kontaktcenter e-support Telefon: 08-508 00 508 E-postadress: √Ėppettider 1 september‚ÄĒ30 april: m√•ndag till torsdag klockan 08. Du anv√§nder den eller de mobila enheter som du sj√§lv valt att aktivera f√∂r s√§ker inloggning. Fr√•n februari 2019 √§r det m√∂jligt att logga in med bank-id p√•. Learn more about how you can protect yourself from fraud and about different types of fraud.

Next

Logga in som medarbetare

Lisa självservice logga in bankid

Därför är det viktigt att du har tillgång till alla eventuella bilagor innan du börjar ärendet. Hur loggar andra användare in? Mycket ofta går informationen att hitta på bankens hemsida. Sedan kan de gå till Min Sida och koppla sin prenumeration till sitt personnummer. Kontrollera med din bank om du är osäker. Samma bedömning har de som utfärdar legitimationen gjort, liksom andra kommuner, Skatteverket och andra myndigheter som använder samma lösning för e-legitimation som vi.

Next

Logga in som medarbetare

Lisa självservice logga in bankid

Det gör du via intranätet. Om du behöver hjälp med din e-legitimation ska du kontakta utgivaren av e-legitimationen. Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. Alla e-tjänster som kräver e-legitimation krypterar information du fyller i och detsamma gäller flera av de andra e-tjänsterna. Det innebär alla papperstidningskunder som aktiverat sitt digitala konto, kunder med digitalpaket och alla som köpt Plus med Klarna. Detta är en första version av bank-id i Mittmedias digitala produkter.

Next