Lägenheter till salu göteborg. Hitta lägenhet i Östra Göteborg 2019-11-13

Hitta lägenhet i Göteborg

lägenheter till salu göteborg

Västra Göteborg slår därmed Gunnared och Norra Djurgården med flera moppelängder, från vad vi kan se finns där inga mopeder alls. Villor till salu i Göteborgs kommun Göteborgs kommun är ett område i Västra Götalands län. Smakfullt renoverad med nybyggd separat trerumslägenhet. Varsamt och smakfullt tillbyggd och renoverad år 1995 med bevarad, gammaldags charm. Här är snittutropspriset 4 126 400 kr. Inklusive spårvagnar, och dem får man se upp för. Eftersom Företaget saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi därför inte för dess innehåll.

Next

Hitta villa i Göteborg

lägenheter till salu göteborg

Här finns även ett rikt lokalt musikliv, och du behöver inte begränsa dig till västkustrock. Som kund menas både dig som användare och som annonsör. Du kan även närsomhelst begära att dina uppgifter raderas eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss för kontaktvägar se rubriken Så kontaktar du oss. Eller sök , som Västra Göteborg ligger i. Låg avgift där även hushållselen ingår.

Next

Villor och våningar till salu i Göteborg

lägenheter till salu göteborg

Idag går båttrafiken första hand på Danmark, men den närbelägna skärgården trafikeras också med reguljärtrafik. I Östra Göteborg bor det 42 686 personer. I Göteborg bor det 570 716 personer. För dig som vill köpa villa i Göteborg så kan du se alla tillgängliga objekt i listan nedanför. Inbjudande arkitektur med hög standard, härligt ljus, fina materialval och skön volym, upp till 2,70 i takhöjd.

Next

Hitta bostad i Västra Göteborg

lägenheter till salu göteborg

Kvadratsmart och välplanerat med två sköna uteplatser, varav en med havsglimt, som erbjuder sol från morgon till kväll. Detta görs dock endast via ett separat samtycke. Thunellska Villan Nationalromantiken i all sin prakt, en magnifik villa som för tankarna till sagornas Törnrosa-slott på stor, grönskande tomt, om 6 213 kvm, i centrala Kullavik. Här erbjuds ett bekvämt boende i en välplanerad lägenhet i mycket bra skick, belägen på entréplan. Högt, lugnt, vackert och insynsskyddat läge nära naturen och centrala Särö. Underbara sällskapsrum med imponerande takhöjd och många spännande detaljer som ger huset karaktär. Objektvision kommer att lagra dina personuppgifter så länge du är kund hos oss.

Next

Hus, lägenheter & andra bostäder till salu

lägenheter till salu göteborg

Information som kan lämnas ut Vi kan dela med oss av information till andra företag som behandlar data på våra vägnar för att vi ska kunna utföra våra tjänster, t. Alla de stora studieförbunden är aktiva i Göteborg, med sina utbud av studiecirklar inom aktuella och mer esoteriska ämnen. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för att få hjälp att tacka nej till vår kommunikation. Här bor du med det bästa av två världar. Lägenheten bjuder på en planlösning med generös boendeyta, fullutrustat kök och tvättavdelning i badrummet med bra förvaringsmöjligheter och tillgänglighet. Underbart belägen våning i nyskick med havsnära läge vid Brottkärrs hamn med Lilla och Stora Amundön strax intill. Idrottslivet är mycket aktivt, vad sägs till exempel om fem fotbollsklubbar med allsvenska meriter, och e-sporten har fått sin egen gymnasielinje mitt i stan.

Next

Hus, lägenheter & andra bostäder till salu

lägenheter till salu göteborg

Kommande nyproduktion i Göteborg Att leva och bo i Göteborg Det är svårt att bo i Göteborg utan att vandra längs Avenyn under ljumma sommarkvällar eller sitta insvept i en filt på någon uteservering i gamla Haga. Göteborgs läge vid västerhavet sätter sin prägel på staden, som alltid har varit en sjöfartsstad med Ostindiskt kompani, Amerikalinje och Englandsbåtar. Kanske hittar du din drömbostad? De senaste två månaderna har det kommit in 1487 till Booli. Vardagsrum och kök i öppen planlösning om ca 55 kvm, allrum och tre bra sovrum… Välkommen till Skårsgatan 62! Totalt ca 300 kvm med spännande planlösning och fina materialval. Fin utsikt över de grönskande omgivningarna med Hovåsskolan, golfbanan och havet, med bad- och båtliv, inom bekvämt avstånd. Så varför vänta - hitta din bostad hos oss! Bostadsrättsföreningen äger fastigheten och svarar för underhållet av de gemensamma anläggningarna. Under sommarsäsongen kan du ta del av stora konserter med kända artister på den klassiska konsertarenan Nya Ullevi.

Next

Kommersiella fastigheter till salu i Göteborg

lägenheter till salu göteborg

Hitta fler till salu bland , , och. Här hittar du de områden i Göteborg med omnejd, där vi har pågående och kommande projekt: , , , , , , , , , ,. Du kan även söka på eller. Stort inglasat uterum i soligt sydvästläge med utgång till den gemensamma trädgården. Du kan även söka på eller.

Next

Hitta lägenhet i Östra Göteborg

lägenheter till salu göteborg

Många förknippar bostadsrätten med en lägenhet men den kan även vara en villa, ett fritidshus eller en annan typ av bostad. Lägenheter till salu i Östra Göteborg Östra Göteborg är ett område i Göteborgs kommun. Objektvision är personuppgiftsansvarig i enlighet med dessa villkor och ansvarar för att behandling sker enligt gällande lagstiftning. Vi kontaktar dig då om förhandsvisningar, aktuella bud och annan information som rör bostaden. Lugn återvändsgata med närhet till skolor och busshållplats.

Next

Kommersiella fastigheter till salu i Göteborg

lägenheter till salu göteborg

Ljusa öppna ytor, tre sällskapsrum samt fem-sex stora sovrum. Här möts du av ett modernt och välplanerat hus i utmärkt skick med stora fönster och viss havsutsikt. När du hittat den bostad du söker efter hos oss, får du gärna göra en intresseanmälan så finns vi med dig genom hela köpet. Andra delar av storstadsområdet nås med lokaltågen åt norr och söder och det finmaskiga nätet av busslinjer i staden och runt om i regionen. Det tar 14 dagar i genomsnitt att sälja en bostad och 106 säljare har valt att sänka sitt utropspris. På detta sätt skapar vi i ett tidigt skede ett intresse för din bostad. Vi har bostäder över hela Sverige och utomlands som bara väntar på att upptäckas av dig.

Next