Ida gran jansen sjokoladekake. Idas kjøkken i LADY 2019-11-14

Idas kjøkken i LADY

ida gran jansen sjokoladekake

Avkjøl noe men ikke ta kaken ut av formen. Hvis du har oppbevart kaken kaldt så anbefaler jeg deg å ta den ut i romtemperatur 2-3 timer før den skal nytes. Det går ganske raskt siden du får fint plass til 2 former i ovnen av gangen. Stable kakebunnene oppå hverandre med noen spiseskjeer kaffekrem mellom hvert lag. Enten om du bare bruker mørk eller bare lys. Nå er jeg utrolig fornøyd med hvordan min lille leilighet er blitt.

Next

Den ultimate sjokoladekaken

ida gran jansen sjokoladekake

En av de tingene jeg så etter når jeg skulle kjøpe leilighet var at jeg kunne ha en kjøkkenøy med koketopp. Bland natron, bakepulver og hvetemel godt sammen. Legg også noen biter sjokolade sammen med bringebærene på fatet. Trinn for trinn vil hun forklare sine egne oppskrifter i detalj, avsløre smarte teknikker og forene uventede smaker. Skjær av toppene på hver kakebunn. Tilsett sirupen og la stå i 3 min. Det er lurt å ha kaken på en rist når glasuren helles på.

Next

Den ultimate sjokoladekaken

ida gran jansen sjokoladekake

Tilsett melblandingen sammen med kefir, vann og olje i eggedosisen. Fortsett å piske så smørkremen blir skikkelig lys og luftig. Fordel et lag sjokoladekrem på toppen og sprøyt resten av sjokoladekremen i små topper langsmed kanten av kaken. Skill eggene og ha eggeplommene i smørkremen. Sikt inn mel og kakao og miks. Men det var nok med alt fyllet inni kaka. For det er noen ting man ikke tenker på.

Next

Vaniljelangpanne med sjokoladekrem og strøssel

ida gran jansen sjokoladekake

Alt fra nye romløsninger til nytt kjøkken og farger. Neste gang vil jeg nok velge å dele langpanne bunnen i to då kaka heldt på å rase sammen under monteringa. Ida avslører hvilket utstyr hun alltid har på kjøkkenet - Printvennlig versjon av e-boken som gjør det enkelt å skrive ut alle oppskriftene og ha de lett tilgjengelige i kjøkkenskuffen - Eksklusiv tilgang kun for deg som melder deg på. Sjokoladekrem: Til sjokoladekremen smeltes først 50 g av smøret. Legg på den tredje kakebunnen og ha over resten av bringebærsyltetøyet og et lag sjokoladekrem. Hell blandingen på en langpanne som er dekket med bakepapir og stek på 180 grader i ca.

Next

Karamell & sjokolade

ida gran jansen sjokoladekake

Fliser i harmoni med vegg Jeg satte også opp fliser på den bakre veggen på kjøkkenet. Pynt kaken med for eksempel makroner, pistasjnøtter, bjørnebær, rips eller spiselige blomster. Kok opp vannet sammen med espressopulver. Del sjokoladen opp i biter. Jepp, jeg måtte ha stort kjøkken! Men nå altså over til min variant av denne kaken, som jeg håper du blir inspirert av. Sett i kjøleskapet i ca.

Next

Karamell & sjokolade

ida gran jansen sjokoladekake

Legg på den fjerde og siste kakebunnen. Tilsett den smeltede sjokoladen, melis og vaniljesukker og pisk sjokoladekremen myk og luftig. Kreative smaksopplevelser i lekker innpakning og gamle klassikere i ny drakt er stikkord når Ida inviterer kjente bakere og gode venner inn på sitt eget kjøkken. Fordel tilslutt kaffekrem rundt alle sidene og toppen av kaken. Den er lys blå og passer perfekt med interiøret og flisene. Hell sjokoladen kremen sammen med salt og pisk alt godt sammen i noen minutter.

Next

Sjokoladekake med bringebær

ida gran jansen sjokoladekake

Dekk med bringebærsyltetøy og deretter et lag sjokoladekrem. Hell ganachen over bringebærene og nøttene. Derfor foretrekker jeg å steke kakebunnene hver for seg. Du kan også bruke hjemmelaget bringebærsyltetøy så lenge det ikke er altfor rennende. Ta kakene ut av formene og avkjøl dem på rist til de er kalde. Montering: Start med å legge den nederste kakebunnen på et fat. Pisk resten av det romtempererte smøret luftig.

Next

Vaniljelangpanne med sjokoladekrem og strøssel

ida gran jansen sjokoladekake

Fortell hvor god du syntes kaken ble, for det er jo smaken som teller, og da er vinnersjansen høy! Lag gjerne kaken dagen før den skal serveres, men pynt den på selve dagen. Ta kjelen av platen og tilsett bløtlagt gelatin. Denne skal jeg bake flere ganger- igjen, tusen takk! Pisk resten av det romtempererte smøret luftig. Smaken av friske bringebær i kombinasjon med virkelig god sjokolade er ganske så uslåelig! Tilsett oppdelt sjokolade og smelt sjokoladen sammen med smøret dette gjøres på platen eller raskt i mikroen. Stek ved 180° grader i ca.

Next

Idas fristelser

ida gran jansen sjokoladekake

Slik som: Skal jeg velge matt farge? Tipsene hentet jeg her på inspirasjonsbloggen! Mai er måneden for festkaker, og i dag vil jeg tipse dere om en virkelig flott kake som har supergod smak av sjokolade og bringebær! Da vil ganachen bli blank og fin. Hadde då ingen glasur på toppen. Pynting: Pynt kaken med friske bringebær på toppen. Sjokoladekrem: Til sjokoladekremen smeltes først 50 g av smøret. Avkjøl sjokoladen litt og ringle den deretter over toppen av kaken og la den gjerne renne litt nedover sidene på kaken. La bitene smelte i den varme melken og rør blandingen jevn.

Next

Den ultimate sjokoladekaken

ida gran jansen sjokoladekake

Hele Norge baker-vinneren Ida Gran-Jansen er tilbake med en ny sesong av Idas fristelser. Montering: 150 gram ferske bringebær legges over kakebunnen sammen med nøttenougatin. Det meste i hjemmet mitt er i blå-toner. Ha så melblandingen i smørkremen vekselsvis med sjokolademelken. Derfor foretrekker jeg å steke kakebunnene hver for seg.

Next