Flyg arlanda luleå. Flyg till Luleå 2019-11-14

Billiga flyg Luleå

flyg arlanda luleå

Väl framme på Arlanda är resan in till city snabb och smidig, om än inte riktigt lika kvick som till Luleå flygplats. Lokalbussar körs av Luleå lokaltrafik. Föredrar du att anlända direkt till din slutdestination finns taxibilar väntandes utanför ankomsthallen på bägge flygplatser. Under sommaren kan du räkna med ljusa och långa kvällar med varmt väder. Men den kraftiga landhöjningen gjorde att man 1649 flyttade hela staden närmare älvens utlopp.

Next

Flyg Stockholm

flyg arlanda luleå

Luleå Flygplats ligger cirka sju kilometer från stadens centrum. Intresserad av sevärdheter i Luleå? Observera att det inte räcker med vanlig legitimation eller körkort. Luleå har genomgått flera genomgripande förändringar under det senaste seklet. . Linje 4 går från universitetet eller city ut till flygplatsen och linje 104 avgår från stadens järnvägsstation. Snabbtåget avgår flera gånger i timmen och resan in till city tar knappt 20 minuter.

Next

Billiga flyg till Luleå, alla flygresor till Luleå 2019/2020

flyg arlanda luleå

Luleå är mest känd som centrum för svensk metallindustri och kallas ibland i folkmun för Stålstaden. Resor till Luleå är populära under sommarmånaderna då temperaturerna är som varmast i den nordliga staden. Vid de senaste sökningarna som gjordes här på Flyg. Till Luleå kan du flyga direkt från Göteborg, Kandahar, Pajala och Stockholm, ange avresedatum och filtrera ditt resultat. Själva stadskärnan är relativt liten och du kan enkelt ta dig runt Luleås centrum till fots.

Next

Flyg till Luleå

flyg arlanda luleå

Under din vistelse i Luleå ska du inte missa ett besök till Luleå Domkyrka, en guidad tur i världsarvet Gammelstad och ett par timmar på Norrbottens museum. På sommaren har stadsparken vackra planteringar och under vintertid ersätts de med isskulpturer. Luleå flygplats ligger endast 7 kilometer utanför stadens centrala delar och att ta sig dit med egen bil tar knappt 20 minuter — följ skyltarna och du är snart framme. Det snabbaste resesättet är att ta Arlanda Express som stannar på två stationer vid flygplatsen och åker sedan direkt till centralstationen. Du kan även tjäna poäng när du gör reservationer för hotellrum och hyrbil hos våra partner över hela världen.

Next

Billiga flyg till Luleå, alla flygresor till Luleå 2019/2020

flyg arlanda luleå

Om du landar på Bromma flygplats finns det en flygbuss som tar dig till Cityterminalen på ungefär 20 minuter. Nej, du behöver inte ha med dig något pass när du reser från Luleå till Stockholm. Dessutom erbjuder vi 24 timmars öppet köp. Både flygbussen och Arlanda Express stannar vid Stockholms Centralstation. Ska jag dricksa i Luleå? Billiga flyg till Luleå — boka tidigt Vi rekommenderar att du bokar din flygbiljett i god tid — på det sättet ökar du dina chanser till att hitta flygbiljetter till bästa pris.

Next

Arrivals

flyg arlanda luleå

Vill du vara säker på att få bra parkering kan du förboka din plats på flygplatsens hemsida. Hur många timmar tar det att flyga till Luleå? Resan från Luleå till Stockholm med flyg är en kort sådan på strax över en timme. Hos momondo kan du enkelt jämföra priser mellan olika flygbiljetter från Luleå till Stockholm. Perfekt för en utflykt med familjen. Om du är intresserad av konst är ett besök till Konsthallen dessutom ett måste. The information is updated every five minutes.

Next

Billiga flyg Luleå

flyg arlanda luleå

Det nationella id-kortet utfärdas av polismyndigheten och visar ditt medborgarskap. Ta sig från flygplatsen ligger en mil utanför centrum. Från Arlanda kan du även ta flygbussen in till city vilket är något billigare men tar ungefär 40 minuter. Du kan söka efter särskilda flygplatser som du önskar landa på för att underlätta reseplanerandet. Flygplatsen ligger cirka en mil utanför centrum, och flygbussar trafikerar sträckan mellan city och flygplatsen i samband med varje avgång och ankommande flyg. Swedavia is thus not liable for any consequences that may arise as a result of possible inaccuracies in the published information.

Next

Billiga flyg till Luleå från 712 kr

flyg arlanda luleå

Jämför resor och få senaste priserna från över 1 000 flygbolag och resebyråer. Sök, sortera och filtrera resorna och slutför sedan köpet på resebyråns hemsida. Det går även att resa med kollektivtrafik till flygplatsen, bland annat busslinje 4 åker från centrum och ut till flygplatsen och med Luleås lokaltrafik kan du resa med ditt vanliga resekort. En direkt resa till Luleå från Stockholm tar ungefär en timme och en kvart. Även flygbussar trafikerar sträckan in till centrala Stockholm och bussfärden tar ungefär 45 minuter. Avgång: Hur kommer man till flygplatsen i Luleå? Luleå är idag en trevlig och livlig mellanstor stad, omgiven av vatten och med mängder av parker, restauranger och butiker.

Next

Billiga flyg till Luleå, alla flygresor till Luleå 2019/2020

flyg arlanda luleå

Två av stadens lokala busslinjer tar dig från centrala Luleå ut till flygplatsen. Luleå skärgård, med sina flera tusen öar är en mäktig upplevelse, som man upplever bäst en stilla sommardag, då vattnet ligger blankt som en spegel. Köp biljetter på nätet eller i automater på perrongen då det är dyrare att köpa biljetter ombord. Här finns utställningar, konserter och andra evenemang alla dagar i veckan. Det finns bra cykelvägar som tar dig runt till de olika områdena och flera ställen där du kan hyra en cykel. Flygplatsen är relativt liten, med enbart en terminal och fem gater, men utgör trots dess blygsamma storlek Sveriges femte största med över en miljon passagerare årligen. Du kan smidigt ta dig in till centrum antingen med lokalbuss eller med taxi.

Next

Flyg till Luleå

flyg arlanda luleå

Därutöver kan du förboka en flygtaxi där du samåker med andra resenärer med sammanfallande avgångstider. Delad är billigare än Taxi men bör förbokas, 0920-23 23 44. Vem flyger direkt till Luleå? Ankomst: Hur kommer man från flygplatsen till centrum i Stockholm? Bussarna tar dig till olika områden och orter runt om Luleå. Stadens kollektivtrafik består annars av lokalbussar som trafikeras av Luleås lokaltrafik. Hitta billiga flyg med kort restid enkelt och snabbt från Stockholm till Luleå genom att byta flikar Vilka flygbolag flyger rutten Luleå — Stockholm Flyg från Luleå till Stockholm avgår från Luleå flygplats i Kallax. Stockholm bjuder dessutom på mycket bra shopping med flera stora varuhus som Nordiska Kompaniet och Mood gallerian, för att nämna några. När det är dags att resa härifrån, till exempel på en weekendsemester, är det enkelt att hitta flyg mellan Luleå och Stockholm.

Next