Dots kjeks. Lenes Kakeverden: Ostekrem med Oreo eller Dots 2019-12-08

Camillas mat & kakedesign: Dots ball

dots kjeks

Fyllet og framgangsmåten fant jeg på RandisMatPrat, men mine ble ikke like fine som hennes. Legg veldig gjerne igjen en kommentar, eller send meg en epost til cakildal bbnett. Karamellfarge får du i de fleste Jernia butikker. Det er en veldig morsom og kreativ hobby. Bunn: 4 eggehviter piskes stivt sammen med 250 g sukker som blandes i gradvis. Liker du å lage kaker eller få inspirasjon til å gjøre det litt annerledes enn du pleier, så håper jeg du vil finne inspirasjon til litt kakeglede på bloggen min.

Next

Lenes Kakeverden: Ostekrem med Oreo eller Dots

dots kjeks

Denne desserten holder til 12 porsjoner. La avkjøles i 5 min i pannen og sett de forsiktig på en rist. Pynt med ønsket strøssel eller annen pynt :. Dots dark cupcakes Ca 24 stk Tørre Ingredienser : 4. La den stå i noen timer, eller til neste dag. Legg en pakke med dots kjeks i en bolle Knus kjeksene godt.

Next

Gourmet for liten og gourmet for stor: Verdens beste Oreokake!

dots kjeks

Pynt med smeltet mørk sjokolade før servering. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Greit med litt variasjon i blant, og ikke alltid kun lage vanlige boller og skillingsboller. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Sett så i kjøleskapet i 30 min.

Next

Hva skjedde med Dots kjeksen? : norge

dots kjeks

Grovhakk resten av kjeksen og vend den inn i ostekremen. Det jeg baker er noe alle kan klare, og jeg viser steg for steg hvordan du skal gå frem. Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Nå følger jeg deg på facebook og har anbefalt deg til mine venner. Hell det hele over kjeksbunnen og la kaken stå i kjøleskapet natten over. Pensle med melk eller sammenvispet egg, og strø med perlesukker. Den røde pakka sjoko-cookies og den tilhørende kjeksen finnes dessverre ikke lenger, Det aller siste jeg så til original Dots kjeks, var på en Kiwi butikk i Hamar under The Gathering i fjor.

Next

Tonjes kaker: Oppskriften på Dots dark cupcakes

dots kjeks

Jeg elsker å utfolde meg på kjøkkenet, så jeg håper å kunne gi noen ideer i mat og kakeverden. Selv om primært er ment for posting på norsk, så er våre nordiske venner hjertelig velkommen hit. Han er veldig glad i Kvikk Lunsj så da måtte jeg nesten pynte den litt med det. Ha melk, sirup og sukker i en kjele og kok i ca. Stivpisk kremfløte og vaniljesukker 3. Velkommen til Camillas mat og kakedesign! Trykk kjeksblandingen jevnt utover bunnen av langpannen. Ha i melk, vanilje , olje og eddik og visp godt 7.

Next

Bake kake og andre saker: Dots cupcakes med dots frosting

dots kjeks

Lurt å gjøre klart alt på forhånd, slik at det bare er å fordele desserten i glassene rett før servering. Noen dråper med rød, gir fin rosa farge. Hadde bare Dots-kjeks tilgjengelig, så det ble en Dots-dessert istedet for en Oreo-dessert. I en stor bolle eller kjøkkenmaskin bollen visp eggene til litt tykkere og en blek eggedosis. Jeg lagde min i to runde, små former i steden for en liten langpanne.

Next

Gourmet for liten og gourmet for stor: Verdens beste Oreokake!

dots kjeks

Mamma har en steketakke så kjørte hjem og lagde dem der, og neste gang tenker jeg at jeg prøver meg på potetkaker! Eva Så koslig å høre at du liker siden min. Ha over litt mousse, litt ostemasse, litt mousse igjen, og topp deretter det hele med litt krem. Et reddit på norsk for norske redditører og norske saker. Stekes i 20 min på 170 grader - i en rund springform. Dypp kjærlighetspinnene i sjokolade Dypp pinnene med sjokolade inn i kulene. Tilsett smeltet og avkjølt sjokolade og visp godt 8. Jeg er utdannet institusjonskokk, og jobber som det, men har kakebaking og kakepynting som en hobby.

Next

Lenes Kakeverden: Ostekrem med Oreo eller Dots

dots kjeks

Begynn med 30 sek, og så rører du før du setter på 10 og 10 sek til alt er smeltet. Smelt sjokolade som du skal dyppe kulene i. Ta gjerne litt vann på fingrene når du ruller, for da kleber ikke deigen seg til fingrene. Men alternativ til slikkepinner kan du klippe av grillspyd, så duger det i lange baner. Jeg fokuserer på det hverdagslige, ikke på det perfekte, hjemmekosen står høyt hos meg. I mens kan du smelte sjokoladen i en liten gryte sammen litt kaffe.

Next

Gourmet for liten og gourmet for stor: Verdens beste Oreokake!

dots kjeks

Sånt kjøper jeg ellers kun på 17. Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg blir veldig glad for, og tar det som et flott kompliment hvis du spør meg om jeg kan bake til deg :. I går hadde min morfar bursdag, så da tok jeg med en liten sjokoladekake til han. Bruk så høy varme at det nesten koker over, ellers vil ikke massen bli tykk nok! Løs opp gelatinen i litt varmt vann og rør den inn i ostekremen sammen med smeltet hvit sjokolade. Hell fudge over kjeksbunnen Sukk! Pisk egg og sukker til eggedosis 2. Der har de cacas sine farger.

Next