Ditt treningssenter. Åpningstider 2019-11-13

Frisk Treningssenter, ditt treningssenter

ditt treningssenter

Byens største og bredeste utvalg. Her kan dere lære mye! «Vi har lært så fantastisk mye gjennom EasyLife-leksjonene og vår flinke instruktør» Etter turen til Malta fikk… I Dag: Åpen dag med masse som skjer! Les mere om hva easylife går ut på her Kurs for høsten er i gang! Dette vil ikke ha noen innvirkning på de som trener hos oss. Det vil være mulig til å delta på alle gruppetimer og trene i studio. Vi har et av de største og bredeste gruppetreningstilbudene i Moss. Vi har nå nesten 3 fulle grupper i høst, nå har du muligheten til å hive deg på du også! Full kursoversikt blir publisert i løpet av uken. De forsto alvoret, og bestemte seg for å ringe Moss EasyLife Senter.

Next

Frisk Treningssenter, ditt treningssenter

ditt treningssenter

Øvelse for mage, pass på å holde brystet frem og magen spent under hele øvelsen. Du slipper innmeldingsavgift og kun 6mnd avtaleperiode! Ta med venner og kjente, alle er velkomne denne dagen! Det er Marianne Riis som er instruktør for alle sammen. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Vi har et godt utvalg av gruppetimer, styrkeapparater og kondisjonsutstyr. Våre blide og serviceinnstilte inspiratører gir deg en god opplevelse.

Next

Ditt Treningssenter, Storgata 28, Moss (2019)

ditt treningssenter

Tagg en venn som også bør hive seg på dagens utfordring! Vi tar i bruk våre nye skillrun møller og timen blir fulgt opp av vår nye personlig trener og løpsekspert Kristine Platace. Vi vil være et førstevalg for deg som ønsker sikker og målrettet trening, uansett hvilket mål du har med treningen. Hvis du ikke h… Hva skjer i sykkelsalen neste uke? Timen passer alt i fra nybegynnere til erfarne løpere. Send pm for å reservere plass! Vi vil også lansere nytt gruppetreningskonsept kl 19:00, absolutt verdt å få med seg! Ta med venner og kjente, alle er velkomne denne dagen! Så her har alle sin oppgave. Vi har trening på alle nivåer, fra nybegynner til avansert. Perfekt for deg som kunne tenke deg en skikkelig sykkeløkt. I dag kan alle prøve Ditt Treningssenter helt gratis! Vår energiske Trine vil ha første kvelden og gjennomføre første den kurskvelden.

Next

Jølster Treningssenter

ditt treningssenter

Denne videoen er den første delen av 5. Vi kan tilby en godt miljø hvor en kan føle seg vel uansett alder og fysisk forutsetninger. Jølster Treningssenter har inngått avtale med Antidoping Norge og har derfor endra medlemsvilkåra. Anbefalar også medlemmane våre om å gå inn på og gjennomføre e-læring: Grunnleggande info om antidopingsarbeid. Easylife er et livsstilsprogram som fokuserer på din helse ved å veilede deg med kosthold og trening gjennom en periode på 3 eller 12 mnd. Treningen og oppfløgingen her foregår på en lukket avdeling der kun de med lignende målsetning trener. Gratis treningsveiledning Våre trenere gir veiledning til alle som ønsker det.

Next

Hvorfor velge Ditt Treningssenter?

ditt treningssenter

Den første kvelden vil handle mye om teknikk og hvordan pulsbeltet virker. Eg forpliktar meg til ikkje å bruke dopingmidlar som framkjem på særskilt dopingliste for treningssenter. Actin Treningssenter er et treningssenter som skal passe for alle. Ta med en venn og bli med på en fantastisk treningsøkt! Stort seniortilbud Stort og bredt seniortilbud med spinn, styrke, yoga, sirkel, trim, og vann. Perfekt for deg som kunne tenke deg en skikkelig sykkeløkt. Har du prøvd våre group cycle sykler? Tagg en venn som også bør hive seg på denne utfordringen.

Next

Frisk Treningssenter, ditt treningssenter

ditt treningssenter

Kan bare sees av foreldre og medvirkende. Kun 9 ledige plasser, så send oss en mld dersom du vil sikre deg en plass i kveld. Vi bruker derfor mye tid og ressurser på at senteret skal tilby flotte og moderne lokaler i takt med tiden. Vi tar i bruk våre nye skillrun møller og timen blir fulgt opp av vår nye personlig trener og løpsekspert Kristine Platace. Vi tolererer difor ikkje bruk av dopingmidlar blant våre kundar. Lokalene til Ditt Treningssenter blitt solgt til en ny eier. Bli god til å løpe!.

Next

Ditt Treningssenter, Storgata 28, Moss (2019)

ditt treningssenter

Kursene holdes på våre splitter nye skullrun møller! Hvis du ikke har trent tidligere Trenger hjelp med riktig opptrening etter skade osv. I et fint barnevennlig lokale. Vi tilbyr spinningtimer, saltimer, styrketrening i apparater og med frivekter. Vi skal være et senter for alle! Men det er også noen av de mindre som er hjelpeinnsruktører for de som er enda mindre. Vi ber alle medlemane lese teksten under som er lagt til i medlemsvilkåra.

Next

Ditt treningssenter på Hagan i Nittedal

ditt treningssenter

Gode rabatter Vi sammarbeider med lokalbedrifter for å gi deg de beste tibudene i Moss. Absolutt verdt å få med seg! Vi har også nå nylig fått en erfaren personlig trener som er ekstremt dyktig på… Vurderer du en sunnere og bedre livsstil? Ta kontakt så vil en av våre trenere hjelpe deg i gang! Les me… Tagg en venn du vil prøve dette med! Følg oss på instagram ditttrening , tagg en venn og du er med i trekningen på å vinne denne. Videoopptaket er gjort på Parkteatret i Moss, med nærmere 400 begeistrede tilskuere. Her vil dere møte instruktører som har som mål å imøtekomme alle medlemmers ønsker og behov. Stort utvalg av gruppe treningstimer Over 60 timer gruppetrening i uka.

Next

Åpningstider

ditt treningssenter

Men fortvil ikke, vi har dialog og vil gjennomføre kurset akkurat som planlagt. Ekstra gøy når man utfrordrer treningspartneren sin. Vi har nå nesten 3 fulle grupper i høst, nå har du muligheten til å hive deg på du også! Vi er et senter som er opptatt av miljø og kvalitet i alle ledd. Der senteret registrerer tegn og symptom på bruk av dopingmidlar er eg inneforstått med at eg vil bli kalla inn til ein samtale. Vi har et personal som er genuint interessert i trening og som ønsker å hjelpe deg til å nå dine målsetninger, nybegynnere som de aktive.

Next