Deichmanske bibliotek majorstuen. Deichmanske bibliotek, Majorstuen filial 2019-11-13

Majorstuen

deichmanske bibliotek majorstuen

Det ble dannet et styre for Seniornett Norge med Bodil Brøgger som leder. Gruppen på Deichmanske Bibliotek, Majorstuen, fortsatte med veiledning av eldre i bruken av Internett. Vi gir deg navn, telefon, epostadresse, hjemmeside, kart og mer til mer enn 5. Deichmanske bibliotek arrangerer prosjektet Hallo Verden hvor vi tilbyr kurs i sosiale medier, blogg og foto for de over 50. Det ble opprettet kontakt med et eldresenter i Tokyo og vi korresponderte med dem via e-post. Det består av et kurs over tre dager i oktober.

Next

Deichmanske bibliotek, Majorstua (Oslo) — Underskog

deichmanske bibliotek majorstuen

I mars 1997 ble det startet et kurs i bruken av Internett med ti deltakere — stort sett kvinnelige pensjonister — på Deichmanske Bibliotek, avd. Jeg ønsker at du skal høre hennes fortelling, en fortelling om en usedvanlig kvinne som sies å ha levd 5 — 600 e. Dette er dagen da foreldre og barn samler seg rundt nintendoen, datamaskinen eller ipaden og konkurrerer mot hverandre. Hun som ble en en kone, en mor og endelig dødens engel. Seniornett Norge, avdeling Majorstuen, fortsetter med veiledning i bruken av Internett for mennesker over 55 år. Hun har i alle årene siden vært primus motor i dette arbeidet. Kjemper forutså den uønskede Yrsas fødsel.

Next

Deichmanske Bibliotek

deichmanske bibliotek majorstuen

Etterhvert fikk de eldre god hjelp av gutter på en skole i nabolaget; det ble et fint samarbeid mellom gamle og unge! Datagrunnlaget ble sist oppdatert i 2012, og blir ikke lenger vedlikeholdt av Difi. Seks pensjonister deltok og de korresponderte med med barn i 6. Vi hadde også flere videomøter med dem. The library of course has many books and magazines in Norwegian but it also has a wonderful multilingual room that has material in over 30 other languages. Det består av et kurs over tre dager i oktober. I've seen lots of cool libraries in New England but this library is indeed special.

Next

Deichmanske bibliotek, Majorstua (Oslo) — Underskog

deichmanske bibliotek majorstuen

Majorstuen og Seniornett Det var her det hele startet i 1997. Etter hvert trakk Sidsel Bjørneby og Paul Benze seg ut for å arbeide med andre prosjekter. Over the decades new buildings were constructed and finally in 1933 this grand building in a sort of neoclassical style was completed. På biblioteket på Majorstuen er det blitt arrangert årlige Seniorsurf-dager, med unntak av ett år. The librarians we met spoke English better than most Americans and were charming, helpful and very friendly. Deichmanske bibliotek arrangerer prosjektet Hallo Verden hvor vi tilbyr kurs i sosiale medier, blogg og foto for de over 50.

Next

Deichmanske bibliotek, Majorstuen filial

deichmanske bibliotek majorstuen

It's difficult not to look like a stupid tourist in here, walking around just looking up at everything. Du kan delta på … Torsdag 1. Deichmanske bibliotek arrangerer prosjektet Hallo Verden hvor vi tilbyr kurs i sosiale medier, blogg og foto for de over 50. Det legges vekt på at det er veiledning og ikke undervisning. Allerede fra samme høst begynte deltakerne med opplæring av andre i aldersgruppen «over 55 år». Tanken var at en gruppe hvert sted skulle lære litt om Internett og bruk av e-post i løpet av ti ganger og at disse igjen skulle kunne veilede andre eldre en gang i uken, slik at de ble «selvgående».

Next

Deichmanske Bibliotek

deichmanske bibliotek majorstuen

Seks deltagere, tre fra Norge, tre fra Danmark, alle i tyveårene og oppvokst med et nært familiemedlem i fengsel, har i samarbeid med Camara Joof og seks kunstnere laget hvert sitt verk, som på forskjellige måter formidler deres opplevelse av fengselssystemet og hvordan det er å sitte på utsiden. It is just too incredible to abandon. I år blir det Nordisk mesterskap i retrospillet Centipede. Dagen ble arrangert på over 25 steder i hele landet. Send en epost til kontakt alfakrøll omegamedia. Tjenesten er basert på åpne datasett fra og er underlagt. Just so amazing and different from any other library I have seen.

Next

Majorstuen

deichmanske bibliotek majorstuen

I did hear that they plain on replacing this library with a new one. Vi har hatt veiledning i tekstbehandling, slektsforskning via Internett og mobiltelefonbruk foruten den vanlige Internett-bruken. Massive and stout on the outside but once inside the doors the interior is just absolutely beautiful. Sommeren 2004 deltok en del av Majorstugruppen sammen med andre eldre i et prosjekt etter initiativ av japanske studenter. Hun har i mange år hatt sitt eget firma som blant annet arbeidet med å bygge bro mellom utviklere og brukere av ny og selvbetjent teknologi med spesielt fokus på behovene for eldre og funksjonshemmede. Det består av et kurs over tre dager i oktober.

Next

Deichmanske Bibliotek

deichmanske bibliotek majorstuen

Samme høst ble Seniornett Norge startet og registrert i Brønnøysundregisteret. Dette spillet var et populært arkadespill for noen tiår siden, og i år kan store og små konkurrere om en splitter ny Ipad og flere andre premier, rundt om på Oslos mange bibliotek. Amnesty International Norge er vår hovedsamarbeidspartner i år, og vi er stolte av å presentere et program fullspekket med godbiter. Programmet inneholder over 30 arrangementer på Litteraturhuset fredag 21. It remains the first and largest library in Norway.

Next

Deichmanske bibliotek, Majorstuen filial

deichmanske bibliotek majorstuen

. The library is indeed stunning. Deichmanske bibliotek, Majorstuen filial Deichmanske bibliotek, Majorstuen filial: Nedenfor finner du informasjon om Deichmanske bibliotek, Majorstuen filial, inkludert postadresse, besøksadresse, kart, telefonnummer, epostadresse og hjemmeside hvor tilgjengelig. Bibliotekarer og seniorer har stått for opplegget sammen. Deretter søkte hun Telenor Privat om midler til å starte «Internett Senior» på Deichmanske Bibliotek, Majorstuen filial og på Stovner eldresenter. I april 2000 ble Seniornett Norge, avdeling Majorstuen, stiftet.

Next

Deichmanske Bibliotek

deichmanske bibliotek majorstuen

The biggest and oldest The first library in Norway started way back in 1785 and held a couple of thousand volumes. For tiden tilbys veiledning tre ganger à to timer en gang i uken, og interessen og oppslutningen er stor. I år 2000 kom statsminister Jens Stoltenberg for å være med. Under oppbyggingen av nettstedet hadde vi god teknisk hjelp av Paul Benze. Hensikten var å finne ut hvordan ny teknologi kunne bidra til større samfunnsaktivitet og engasjement blant eldre i Italia, Nederland og Norge. Du kan også se Deichmanske bibliotek, Majorstuen filial på kartet eller snevre inn ditt søk om Deichmanske bibliotek, Majorstuen filial ved å klikke på et av de populære søkene i kolonnen til høyre. Nå er det snart ti år siden kimen til Seniornett Norge ble lagt på Majorstuen filial, Deichman bibliotek.

Next