DĂ€ckbyte sundsvall. DĂ€ck Sundsvall 2020-01-04

Bilverkstad

dÀckbyte sundsvall

HÀr kan du fÄ hjÀlp med alla din dÀckbekymmer! Hawaii DÀck finns pÄ norra Alnö, ca 500m norr om Alnö kyrka. Det gÄr naturligtvis ocksÄ bra att ta kontakt om nÄgonting gÄtt sönder pÄ fordonet och du behöver hitta passande reservdelar. Alla sorters dÀckservice allt frÄn nya dÀck och fÀlgar till dÀckbyte eller reparation av dÀck. Om ni inte vet vad det Àr som orsakar problemen ni upplever har vi modern utrustning som gör det enkelt för oss att utföra felsökning. Vi finns till för bÄde er och för ert fordons skull och hoppas att ni vÀljer att komma till oss nÀr ni stöter pÄ ett problem. DÀckförvaring pÄ vÄrt dÀckhotell i Sundsvall Behöver du nÄgonstans att förvara dina dÀck? TÀnk pÄ att telefonnumret som finns inte alltid Àr detsamma som till den vanliga stationen. Ring oss pÄ 0771-80 80 65 sÄ kommer vi direkt.

Next

Bilverkstad

dÀckbyte sundsvall

Vi har en djup förstĂ„else för ett fordons komplicerade konstruktion och har kunskap inom alla bilmodeller och bilmĂ€rken. Även om vi skriver att vi erbjuder Pris direkt för vissa tjĂ€nster kan det förekomma bilverkstĂ€der som inte kan visa priser. Pris direkt innebĂ€r att du kan se priset för vald tjĂ€nst i samband med din verkstadsbokning. Kort och gott Ă€r du vĂ€lkommen hit med alla Ă€renden som rör ditt fordon! Ca 8min frĂ„n Birsta och 15min frĂ„n Sundsvall och TimrĂ„. Behöver du hjĂ€lp nĂ„gon annan tid pĂ„ dygnet? Ska det vara friktionsdĂ€ck eller dubbdĂ€ck? Din sĂ€kerhet pĂ„ vĂ€gen Ă€r det viktigaste för oss, dĂ€rför Ă€r vi mĂ„na om att du har de bĂ€sta dĂ€cken som finns pĂ„ marknaden. Vi erbjuder Ă€ven dĂ€ckförvaring pĂ„ vĂ„rat dĂ€ckhotell. Som bilmekaniker i Sundsvall Ă€r vi vana vid att ta oss an sĂ„vĂ€l stora som smĂ„ arbeten, oberoende av vilket mĂ€rke bilen har eller vilken Ă„rsmodell den Ă€r.

Next

Bilverkstad

dÀckbyte sundsvall

Det gÀller alla vÄra verkstÀder runtom i landet. Att följa ett sÄdant schema betyder att vi kontrollerar sÄ att allting fungerar som det skall, frÄn oljefilter och tÀndstift till bromsar, med ett visst intervall. NÀr ni gör en bilservice hos oss Àr vi noga med att fylla i serviceboken efter att arbetet Àr avslutat sÄ att en eventuell kommande Àgare vet vilka reparationer som har gjorts. HÀr kan ni Àven fÄ service inför en besiktning och dÄ repareras det som behövs för att bilen skall bli godkÀnd och fortsÀttningsvis fÄ köra pÄ vÀgarna. I dagslÀget har vi plats för ca 50 kunder sÄ skynda dig att boka plats! Beroende pÄ vilka dÀck du vill ha och behöver, eller om du behöver hjÀlp med övrig utrustning eller fÀlgar sÄ Àr det bÀst att för en korrekt prisbedömning.

Next

DĂ€ckbyte

dÀckbyte sundsvall

Vi erbjuder en komplett utrustad bilverkstad i Sundsvall vilket innebÀr att inga reparationer eller ÄtgÀrder blir för omfattande för vÄr kapacitet. Vi sköter dÀckbytet Ät dig sÄ du slipper slita i onödan. Vet du inte vilka dÀck du behöver? Bilverkstad Sundsvall VÀlkomna till Bilverkstad Sundsvall nÀr ditt fordon behöver en service utförd av en utbildad mekaniker. Vi ser fram emot att höra frÄn dig, vÀlkommen. Vill du boka tid för dÀckskifte gör du det enkelt genom att fylla i ditt registreringsnummer hÀr pÄ sidan och klicka pÄ fortsÀtt. Service hos en utbidad bilmekaniker i Sundsvall Alla bilar behöver regelbunden service för att de skall fungera optimalt och inte riskera att fÄ en förkortad livslÀngd. Det kan vi ocksÄ hjÀlpa till med! Bilverkstad Sundsvall tar hand om hela fordonet Ett fordon Àr en komplicerad konstruktion och det innebÀr Àven att det finns mÄnga komponenter som mÄste fungera felfritt.

Next

DĂ€ck & Direktservice

dÀckbyte sundsvall

Genom vÄr dÀckservice kan vi Àven hjÀlpa dig med hjultvÀtt och balansering av dÀck. Vi finns ocksÄ tillgÀngliga om ni har nÄgra frÄgor eller vill veta mer om en specifik tjÀnst vi erbjuder. . Bilverkstad pÄ 90 av vÄra stationer Det ska vara enkelt att ha bil. Vi hjÀlper dig att byta dÀck snabbt och tryggt och stÀller alltid upp om du fÄr dÀckproblem. I det arbete vi pÄ Bilverkstad Sundsvall bedriver anvÀnder vi oss bara av godkÀnda och kvalitetstestade reservdelar och vi erbjuder naturligtvis bÄde en garanti pÄ dem och pÄ vÄrt arbete.

Next

DĂ€ckbyte

dÀckbyte sundsvall

Bilfix vill vara Sundsvalls bĂ€sta bilverkstad — för dig, din bil och varje medarbetare. DĂ€ckia Sundsvall Din dĂ€ckverkstad i Sundsvall DĂ€ckskifte — snabbt och sĂ€kert! Ring sĂ„ ska vi försöker lösa det ocksĂ„. För att du ska komma ihĂ„g nĂ€r det Ă€r dags att byta dĂ€ck, sĂ„ skickar vi Ă€ven ut en pĂ„minnelse strax innan. För att förenkla för dig som kund finns alltid möjlighet att boka en av vĂ„ra lĂ„nebilar under tiden som vi reparerar din bil. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du vara trygg nĂ€r du lĂ€mnar in din bil för dĂ€ckbyte hos oss och vi rekommenderar vilka dĂ€ck som passar dig och din körning bĂ€st. DĂ€rför hittar du bilverkstĂ€der pĂ„ 90 av vĂ„ra stationer, som allihop sköter service och reparationer sĂ„ att dina originalgarantier gĂ€ller. Oavsett om du gör en bindande eller preliminĂ€r bokning sĂ„ sker alltid all betalning i verkstaden.

Next

VinterdÀck, DÀckhotell & DÀikoob.comall, Alnö.

dÀckbyte sundsvall

PÄ sÄ sÀtt kan vÄr bilverkstad Äterkomma med ett konkurrenskraftigt pris pÄ dÀckbyte och du kan i lugn och ro bestÀmma hur du vill göra. Titta bara pÄ sidan av dina dÀck och se efter vilka siffror som stÄr dÀr, sedan ringer du till oss sÄ ordnar vi resten! Om man struntar i reglerna kan man fÄ böter, vilket Àr relativt onödigt med tanke pÄ att dÀckbytet sker 2 gÄnger per Är och kan överlÄtas till vÄr Bilverkstad Sundsvall. De flesta bilÀgare stöter pÄ grund av detta förr eller senare pÄ problem som behöver ÄtgÀrdas. Leta efter symbolen med streckade datum för att hitta och boka dessa tider. I de fall vi inte kan visa Pris direkt fÄr du alltid möjlighet att begÀra offert frÄn din Mekonomenverkstad.

Next

Bilverkstad

dÀckbyte sundsvall

NÀr vi skiftar dina dÀck ser vi till att de fÄr rÀtt lufttryck, att bultar blir Ätdragna pÄ rÀtt sÀtt och att mönsterdjupet Àr korrekt, allt för din trygghets skull. PÄ vÄrt dÀckhotell i Sundsvall byter vi dina dÀck, och innan de stÀlls undan för förvaring ser vill vi till att de Àr rena frÄn vÀgsalt och andra föroreningar, och att de i bra skick. Vilka sommardÀck har bÀst grepp? Bilfix servar och reparerar alla bilmÀrken och har en verktygspark som ligger i nivÄ med mÀrkesverkstÀderna. PÄ vÄr bilverkstad i Sundsvall erbjuder vi dÀrför service som sker i enlighet med tillverkarnas serviceschema. Klicka pÄ valfri stad för att lÀsa mer.

Next

VĂ€lj service/reparation

dÀckbyte sundsvall

Vi har öppet Öppettider: mĂ„ndag-fredag 07. DĂ€ckbyte i Sundsvall VĂ„r bilverkstad i Sundsvall Ă€r en certifierad och professionell verkstad som Ă€lskar allt som har med bilar att göra. DĂ€rför kombinerar vi gĂ€rna flera arbeten med varandra sĂ„ att ni inte behöver lĂ€mna ifrĂ„n er fordonet under upprepade tillfĂ€llen. DĂ€ckbyte I Sverige Ă€r det lag pĂ„ att byta till vinter- och sommardĂ€ck nĂ€r sĂ€songerna skiftar vid april och december. Öppettiderna finner du i menyn ovan. Bilfix verkstad i Sundsvall Ă€r en Meca-ansluten verkstad, det ger bĂ„de trygghet och en rad fördelar för bĂ„de din bil och dig som kund. Tack vare vĂ„r mĂ„ngĂ„riga erfarenhet av att serva och reparera olika slags fordon kan vi pĂ„ ett korrekt sĂ€tt erbjuda er hjĂ€lp snabbt, Ă€ven vid större behov som exempelvis uppkommit efter en olycka i trafiken.

Next