Bunnpris hareid. Informasjon om Hareid lavpris AS 2020-02-12

Bunnpris Hareid

bunnpris hareid

Det er meldt varme dagar i påska, vi har inne alt du treng til grilling, småis til -50% rabatt, og kalde drikker. I morga står vi klar klokka 11. . Og den heldige vinneren som stikker av med denne flotte premien er: Philip Slotterøy Almli. Vinneren er Marianne Brandal Haugen. Vi gledar oss veldig til å få ein bedre og meir moderne butikk. Når søndagsbutikken er flyttet, kan vi endelig rive kjølerommet og utvide hovedbutikken.

Next

Bunnpris Hareid

bunnpris hareid

Her har også jobben startet med å utvide parkeringsplassene. Vi gledar oss masse til den splitter nye butikken står ferdig om nokre månadar. Vi ønsker å hjelpe, og vil være ekstra behjelpelig i denne ombyggingsperioden da vi vet det kan være litt ekstra forstyrrende å få unnagjort handleturen. Dette er fordi kjølemontørene akkurat nå jobber hardt for å få opp over 20 meter med nye kjøleelement! Vi har bestemt oss for å ta vekk kjølerommet som det står per i dag, noe som gjør at en slepper å handle i kulden. Men vi vil gjøre vårt ytterste for å gjøre handleopplevelsen din så hyggelig som overhodet mulig, og spør oss gjerne om hva som helst! Prosessen blir nok litt kaotisk av og til, men vi skal gjer alt vi kan for å gjere det best mulig for kundane våra. Og for en liten stund fremover nå vil det være litt smalere mellom hyllereolene siden helt nytt gulv skal legges, samt fruktavdelingen skal få ny plass i butikken.

Next

Bunnpris Hareid, strandgata 53, Hareid (2019)

bunnpris hareid

Siden butikken skal gjennom en omtrent total renovering innvendig, så ønsker vi alle sammen her hos Bunnpris Hareid å be hver eneste en av dere som tar turen innom oss fremover, om å ha litt ekstra tålmodighet, og håper dere har forståelse for litt ekstra rot og et litt høyere støynivå i enkelte perioder. Tipper du rett er du med i trekningen om påskeegget. Før den tid gjenstår det mye arbeid med å bygge kjølerekke samt flytte alt fra den gamle søndagsbutikken til den nye. Da gjenstår det bare å ønske alle velkommen innom for en fortsatt hyggelig handel! Hun har laget til en konkurranse der premien er et stort påskeegg. Vi gir bort en Lewis Hamilton piqueskjorte og en Mercedes caps til en heldig vinner som klarer å tippe hvor mange iste det er i displayet på bildet! Velkommen innom for ein hyggelig handel på Bunnpris Hareid. De mindre hyllene vil frigjøre mer plass mellom hver hyllegang, noe vi håper vil medføre til mer albuerom for hver enkelt av våre besøkende, og ikke minst bidra til økt handleopplevelse.

Next

Informasjon om Hareid lavpris AS

bunnpris hareid

Innvendig er alt ved det gamle so longt. Utvendig begynner ting virkelig å ta form. . . . .

Next

Kontakt oss i butikk eller på regionkontoret

bunnpris hareid

. . . . . .

Next

Informasjon om Hareid lavpris AS

bunnpris hareid

. . . . . . .

Next

Informasjon om Hareid lavpris AS

bunnpris hareid

. . . . . . .

Next

Informasjon om Hareid lavpris AS

bunnpris hareid

. . . . .

Next